ForumFamilie, venner og kjærester / Forelsket i vennen min
 • Forelsket i vennen min

  Startet av Stolen🪑  11 måneder siden

  Jeg kom it som skjeiv til bestevennene mine i sommer, hun ene er skjeiv selv og kom it til oss for en god stund siden. De er gode venner og jeg kjempe fine og være med. Problemet er at jeg liker hun ene (hun som også er skjeiv). Det er kjempe vanskelig for jeg vil bare være sammen med henne og fortelle henne hva jeg føler, men jeg vil ikke ødlegge vennskapet siden de er de beste vennene jeg har. Hun er også veldig flørtende mot alle. Men av og til er jeg usikker på om hun liker meg eller bare flørter på tull. Det virker som om hun prøver og gi tegn på at hun liker meg og jeg prøver og gi tegn tilbake, men jeg er så usikker hun er veldig vanskelig å forstå. Når jeg er med henne er det eneste jg vil å bare fortelle henne alt, men når jeg tenker over det senere å kommer det mest sansynlig til å ødelegge vennskapet uansett om hun liker meg tilbake eller ikke. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

 • Selv123 10 måneder siden #1

  Hei gode du❤️
  Gratulerer med å komme ut. Snuppa❤️! Stolt av deg!

  Det lureste er å kanskje finne på noe med henne? Også sier du som det er, plutselig liker hun deg tilbake! Du må ikke være redd for at det ødlegge vennskapet deres! Hun vil nokkk godkjenne deg og du godkjenner henne!

  Lykke til ❤️ Vet ikke hvordan jeg kan hjelpe deg.. er dårlig på å forklare! Men det beste du kan gjøre er å si det som det e uansett om det e tungt/ vanskelig! Lykke til❤️ Heier på deg!

 • Jegerkul.com 10 måneder siden #2

  Jeg er enig med hun/han over her, si det når det er bare dere to, og kanskje når dere gjør noe spesielt? ❤️

  Jeg hadde en venninne som sa at hun var forelsket i meg, jeg sa nei, men det har ikke ødelagt vennskapet vårt.

  Du kommer ikke til p angre etter å ha fått det av brystet!!! Lykke til❤️