ForumFamilie, venner og kjærester / Forelsket i ex’en
 • Forelsket i ex’en

  Startet av Abc124  3 måneder siden

  Jeg gjorde det slutt med ex’en for et halvt år siden. Jeg misstet aldri følelser for han selv om d var det jeg sa til han. Han var så ekstremt sjefete, jeg fikk aldri bestemme noe selv. Han var veldi bitchy mot vennene mine å de begynte å ignorere meg pga han. Det eneste han ville gjøre når vi var sammen var å kle av meg å sitte å se på meg. Han brydde seg ikke om jeg indirekte sa til han at jeg ikke ville. Jeg sa det ikke direkte for jeg ville ikke skuffe han.

  Vi snakket ingenting på 1 mnd å d var den værste mnd i mitt liv, jeg fortalte han alt. Plutselig hadde jeg ingen å si det til lengre.
  Vi begynte å snakke igjen å nå har vi snakket i 5 mnd. Vi krangler veldi mye, 70% av tiden vi snakker krangler vi. Jeg tørr ikke møte han face 2 face å han blir lei seg pga jeg ikke vil det. Han begynner å grine med ei gang jeg er litt spydig mot han så jeg må altid gi meg.

  Men samtidig har vi d kjempe fint begge to når vi snapper sammen feks på kvelden. Når vi feks har en deeptalk. Jeg har forsatt følelser for han, jeg har prøvd flere ganger å prøve å fikse opp i det som ble galt. Mn han skjønner d ikke/endrer seg ikke.

  Jeg griner vær eneste kveld, jeg griner på dagen, jeg gjømmer meg på do for at ingen skal se meg bare pga han.

  Er det vært å prøve en gang til?

 • Anonym98765 3 måneder siden #1

  Det var virkelig leit å høre hvordan du har det. Jeg vet ikke helt aldersgruppen din, men har selv oppdaget noe lignende. Bare med min ex kompis, selv valgte jeg å invitere han over på brus og pizza for å snakke om oss. Hvor jeg da sa jeg var dritt lei han, og hvis han virkelig var glad i meg ville han prøvd og snakke hyggelig med vennene mine. Jeg ville også ha snakket med vennene dine, og sagt at de må kunne være venn med deg selvom du ikke har den beste kjæresten. Men tenk deg godt igjennom om du er glad i han, eller om du bare vil ha han for å ha kjæreste. Klem meg jente 15 år💕