ForumFamilie, venner og kjærester / Forelska, men usikker
 • Forelska, men usikker

  Startet av Lesehesten  7 måneder siden

  Det er en gutt jeg liker veldig godt. Jeg vet at han liker, eller i hvertfall likte meg også, men jeg greier ikke å få meg selv til å bli sammen med han. Jeg tenker på alt dumt som kan skje som; når vi slår opp, kommer han til å knuse hjertet mitt?, hva synes han egentlig om meg, tenk om det bare er for gøy, hva om ahan begynner å like noen andre, osv. Jeg blir så lei av alt dette for jeg liker han, men nå er jeg redd det er for sent.

 • Selv123 6 måneder siden #1

  Hei hei så koselig st du liker noen🥰 . du vet at han liker, eller i hvertfall likte deg også, men du greier ikke å få deg selv til å bli sammen med han. Hvorfor ikke lurer jeg på da.. du tenker på alt dumt som kan skje som; når dokker slår opp, kommer han til å knuse hjertet mitt?, hva synes han egentlig om meg, tenk om det bare er for gøy, hva om ahan begynner å like noen andre, osv. Jeg blir så lei av alt dette for jeg liker han, men nå er jeg redd det er for sent. Det er vanskelig og si hva du skal gjøre innsette skjer. Du må være lykkelig med ham. EU må fortelle han va du føler fort som mulig fordi plutselig det forsteinet :( det e aldri fordekt og spørre !
  Lykke til heier på deg🥰

 • GangsterJk 5 måneder siden #2

  Aldri tenk hvordan en gutt tenker om deg, det er mange forskjellige gutter i verden og noen er utro og noen er lojal. Det høres ut som du vil ha en gutt som ikke ser på andre jenter eller er utro så jeg synes du kan ta det sakte og finne den riktige gutten! Og det er aldri forsent