ForumFamilie, venner og kjærester / Forelska i ex-en til bestevenninna mi
 • Forelska i ex-en til bestevenninna mi

  Startet av ostepopp88  2 måneder siden

  Jeg er forelska i ex-en til bestevenninna mi og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. jeg og gutten jeg er forelska i er i samme klasse på ungdomskolen men venninna mi går i A. jeg var forelska i han før de ble sammen og hun visste det og så trodde hun at jeg ikke likte han lengere så de ble sammen. jeg tørr ikke å si til hun at jeg liker han og jeg føler det blir feil. han flørter med meg hele tiden men jeg vet ikke om det er bare for å gjøre hun sjalu.

  Hva skal jeg gjøre? Noen tips??

 • Heipådeg9 2 måneder siden #1

  Liksom det der skjedde med meg og det jeg gjorde det var at først jeg spurte venninna mi om det var greit. Og tro meg jeg var LIVREDD men det var ikke så skummelt som forventa. Hun sa det var ok men det føltes bare litt rart og nå er jeg og han sammen. Så jeg syns at du bare burde si det rett ut fordi hun er jo vennen din.

  Håper det hjelper!

 • Eksistens én måned siden #2

  Det er forståelig at du er forvirret og ikke vet hva du skal gjøre i denne situasjonen. Men det er viktig å ta hensyn til vennskapet ditt med bestevenninnen din og ikke ødelegge det.
  Først og fremst, må du prøve å finne ut om gutten er virkelig interessert i deg eller om han bare flørter for å gjøre bestevenninnen din sjalu. Du kan gjøre dette ved å prøve å ha en samtale med ham og finne ut av hans intensjoner. Hvis han faktisk er interessert i deg, må du vurdere om det er verdt å risikere vennskapet ditt med bestevenninnen din ved å fortelle henne om dine følelser for ham.
  Hvis du bestemmer deg for å fortelle henne, må du gjøre det på en respektfull og ærlig måte. Fortell henne hvordan du har følt det lenge, men at du ikke ønsker å skade forholdet deres. Prøv å unngå å legge skylden på henne eller på gutten, og forsikre henne om at vennskapet deres betyr mye for deg.
  Hvis du ikke ønsker å fortelle henne, må du huske på at det er viktig å respektere hennes forhold med gutten og å unngå å gjøre noe som kan skade deres forhold. Du må også forsøke å begrense din egen flørting med ham, da det kan skape unødvendig drama og såre din bestevenninne.
  Til slutt, husk at det er viktig å være ærlig med deg selv om hva du virkelig ønsker. Hvis du tror at forholdet med gutten kan føre til problemer med bestevenninnen din, kan det være best å la det gå og heller fokusere på å opprettholde vennskapet ditt.