ForumFamilie, venner og kjærester / Foreldre som ikke aksepterer utenlandsk kjæreste
 • Foreldre som ikke aksepterer utenlandsk kjæreste

  Startet av heipådegg  4 måneder siden

  Jeg er jente på snart 18 år og jeg har prøvd i flere måneder til å få mamma til å like kjæresten min som er fra midtøsten. (Jeg får lov til å ha norsk kjæreste.) Foreldrene mine er norske, men de vil ikke høre bare litt om han og jeg får ikke lov til å snakke med han eller møtes. Det har vi da gjort i skjult veldig lenge som har funket. Selvfølgelig har jeg den største skyldfølelsen fordi jeg skjuler aldri ting for foreldrene mine.
  Jeg har prøvd å snakke med foreldrene mine flere ganger, da ble de bare enda mer sure. De er rett og slett veldig bestemte på holdningene sine. Har også tatt kontakt med helsesøster på skolen som heller ikke hjalp så mye. (Ganske forståelig)
  Det fungerer ikke å si til dem hvor bra person han er. De vil ikke høre på meg. Foreldrene hans DIGGER meg og vi kommer veldig godt overens. Jeg trenger virkelig hjelp

 • supportjenta1 4 måneder siden #1

  Hei!
  Det er dårlig gjort at foreldrene dine ikke aksepterer kjæresten din. Du skal jo få lov til å være sammen med den du vil. Foreldrene dine har jo vært med deg hele barndommen din, og skal jo være gode støttepersoner i livet ditt.

  Siden foreldrene dine ikke kan endre tankegangen, er det viktig at du viser det med handling at du virkelig mener det. Skjønner du?
  Kanskje du kan få med deg foreldrene dine på en middagsmøte på videosamtale (på grunn av Korona) sammen med kjæresten din, slik at foreldrene dine ser at dere har det bra sammen, at foreldrene dine ser at dere virkelig liker hverandre. Snakk med foreldrene dine og spør om du kan få en ny sjanse til å overbevise dem til å vise at kjæresten din er snill, vennlig og perfekt.
  Snakk med kjæresten din også og vær åpen om det til han. På den måten vil dere da skape et forhold som er bygd på masse ærlighet.

  Jeg ønsker deg masse lykke til:)

 • Uffneii 4 måneder siden #2

  Jeg hadde gitt dem fingeren og sakt meningene mine. Drit i hva dem mener. Det er ditt liv, og gjør han deg lykkelig så er det ikke noe du bør kaste bort bare fordi foreldrene dine er duster (på det punktet hvertfall)

 • eaor00 3 måneder siden #3

  Vel foreldrene mine er også sånn. Pappa sier: Ta heller med en jente hjem enn en utenlandsk gutt. Jeg er jente selv forresten. Ingen kan nekte deg å velge selv når du er 18.