ForumFamilie, venner og kjærester / Forbudt kjærlighet
 • Forbudt kjærlighet

  Startet av The weeknd  2 måneder siden

  Jeg får ikke lov av foreldrene mine å ha kjæreste! Jeg er ikke etnisk norsk, jeg er inder. Og derfor er foreldrene mine helt sykt strenge på at jeg ikke skal ha kjæreste. De vil liksom at det hvertfall ikke at d skal være en hvit person! Og spes ikke når jg bare er 16 år gammel. det de tror man gjør når man har kj er å bare pule. Og liksom d r ikke d alle gjør. Er d noen andre som føler meg litt her? Og greia er at nå har jeg en kjæreste og vi har vært sammen en stund, men vi er aldri hos mg pga foreldrene mine ikke kan vite at jeg har kjæreste. det er faen meg stressende og dumt. De vil at den første jeg skal bli sammen med er den jeg gifter meg med altså når jeg er i 25 års alderen. Og d SKAL være en inder.

  Vel takk for meg, håper d er noen sjeler som føler meg akk her.

 • Hihihih 2 måneder siden #1

  Jeg skjønner deg. Jeg er bare 12 år så jeg er sikkert ikke så mye til hjelp, men jeg prøver.

  Hvis du har en kjæreste og dere vil være sammen, så si det til foreldrene dine. De kan ikke nekte deg ikke å ikke ha en kjæreste. Og jeg er enig med deg at det eneste 16 åringer gjør, ikke er å pule. Men du er jo utover den seksuelle lavalder så du bestemmer jo selv hva dj vil gjøre når det gjelder det. Hvis de blir sinte på deg eller kjefter på deg, så er det bare 2 år til du kan flytte ut, og bestemme over deg selv.

  😂 jeg vet at det var et teit tips, men det er det jeg hadde gjort. Men de kan ikke bestemme over deg når du er 18 år. Og de kan i hvert fall ikke bestemme hvem du skal gifte deg med.

  Jeg ville kjekket Norges lover, og finne ut om det faktisk er lov å bestemme om en 16 åring skal ha kjæreste eller ikke. Jeg tror ikke at det er lov år Norge.

 • Hihihih 2 måneder siden #2

  Over*

 • Hihihih 2 måneder siden #3

  Du og i****