ForumFamilie, venner og kjærester / For mye kjeft
 • For mye kjeft

  Startet av yentth  11 måneder siden

  Moren min drev å sa jeg hadde stygg rumpe og jeg vet hun ikke mente noe vondt også svarte jeg rolig tilbake at jeg ikke likte hun snakket om kroppen min og skulle la være og gjøre det. Hun ble sint og begynte å skrike meg og sa jeg var respektløs, hver gang jeg snakker ordentlig til henne så mener hun jeg er respektløs, hvordan jeg prøver å fortelle henne at jeg hører av og til jeg har stygg kropp, og da vil jeg hvertfall ikke høre fra min egen mamma, men hun skjønner ikke hvor mye kroppspress det er på jenter, jeg prøver å fortelle henne på en ordentlig måte men hun alltid ender opp med å skrike på meg og kalle meg hore, respektløs, dårligste barnet, også tar inn ting som skjedde for lenge siden. Også blander pappa seg inn, jeg prøver å forklare han hva som skjedde så skriker han bare på meg ¨er du moren min, storesøstra mi¨ hvem gir deg rett til å snakke med meg på den måten, men jeg skjønner ikke, jeg snakker så ordentlig tilbake. Også de begge skriker på meg så unødvendig, mamma tar inn hele livs historien min.

 • Jente07 11 måneder siden #1

  Stakkars deg!😭 Keg har følt litt på det samme...Hvis du har noen besteforeldre eller søsken kan du snakke med dem! Eller venner💕 Det hjelper ofte å snakke med noen selvom det er skummelt!
  Dette er mine tips, lykke til, dette klarer du!😘❤️

 • anonymhjelp 11 måneder siden #2

  skjønner at dette er en vanskelig situasjon, men det som er sikkert er a du ikke fortjener dette. jeg syntes du burde fortelle dette til en voksen i familien, en lærer eller en annen du stoler på, så du slipper å ordne dette på egenhånd. du fortjener så mye bedre

 • Fjellkatten 11 måneder siden #3

  Snakk med helsesøster. Og i værste fall politiet. Det der er ikke greit det som blir sakt! Uansett om man mener det eller ikke! Og husk: du gjør det på helt riktig måte, snakk behersket og rolig, men det kan være lurt og gå når "bomben sprenger".

 • Noen 11 måneder siden #4

  Jeg syntes synd på deg!😥😥😥
  Det er jo ikke greit at man sier sånt, og så din egen mor?! Du bør si til faren din at du ikke liker måten moren din snakker til deg på. Han kan si det videre til moren din. Kanskje hun vil slutte?
  Lykke til😊💕