ForumFamilie, venner og kjærester / Flere bestevenner, er ikke bestevenn
 • Flere bestevenner, er ikke bestevenn

  Startet av Flamingo06  7 måneder siden

  Hei,

  Jeg går i 8. Klasse(06) og jeg er på en måte med i tre vennegjenger. 2 av dem er kun fordi at vennene mine fra barneskolen er der, så jeg ble på en måte dratt in i dem, mens den siste har jeg blitt kjent med på ungdomsskolen. Jeg kan fortelle litt om alle tre gjengene, for da blir det kanskje litt mer forståelig.

  Den første gjengen er en av bestevennene mine fra barneskolen, hennes nye venn, og noen fra en annen klasse. Når jeg er med dem, føler jeg meg fort litt utestengt, og føler meg som den som bare er der, selv om jeg prøver å være med. det har kommet noen nye der, som jeg nesten ikke har rukket å bli kjent med. Jeg vet at de har en gruppe på snap, som jeg ikke er med i, og jeg vet at de planlegger ting jeg ikke blir invitert med på, selv når jeg står sammen med dem, og hører alt de sier. Den gamle bestevennen min, og den nye hennes er sammen hele tiden, og når jeg prøve rå få kontakt med dem, så er ikke det så lett. De snakker bare med værandre, selv om jeg er der. Jeg prøver å følge med på hva de sier og tuller med, men det får fortsatt ikke.

  Den andre gjengen var originalt to som jeg ble kjent med som var bestevenner fra en annen barneskole, og som også har blitt to til fra en tredje skole som også var bestevenner fra før av. Når jeg er med de så føler jeg ikke alltid at de tar meg helt med, mens andre ganger gjør de det. Jeg kjenner alle godt fordi de går i klassen, men gikk ikke på samme skole som dem før.

  Den tredje gjengen er bare to andre, som jeg også gikk på barneskole med. De er på en måte de som «ikke har vokst opp helt.» Vanligvis går jo det ganske greit, men noen ganger blir det litt for mye. De mener det kanskje ikke, men noen ganger sier de noen barnslige replikker, eller gjør noe barnslig. De to er bestevenner, men jeg er bedre bestevenn med en av dem.

  Hun kan være småiriterende, fordi at det av og til virker som om hun tror at folk skal behandle henne annerledes fordi hun er lav. Det virker av og til som om hun veldig prøver å bli som meg, for eksempel hvis jeg har en eller annen genser, som jeg har ønsket meg i et halvt år, så blir hun sån, sånn ønsker jeg meg. Hun kan også virke dømmene, både på hva hun sier, hvordan hun sier ting, og kropsspråk. Av og til virker det som om hun kun dømmer meg, og ikke alle andre som gjør det samme.


  Altså, alle sammen er venner liksom, og plutselig er to av gjengene samlet, og av og til ikke.

  Det blir litt vanskelig for meg, får jeg vet ikke hvem jeg skal være med, for alle har negative sider, men det positive er forskjellige.

  Jeg føler fort at jeg ikke passer inn, og jeg er ikke fornøyd med meg selv.

  Jeg føler ikke at jeg er bestevennen til noen, fordi alle har en annen.

  Ja, skriv noe, jeg vet ikke hva jeg skal skrive nå.