ForumFamilie, venner og kjærester / Føler meg ensom
 • Føler meg ensom

  Startet av Jente151  11 måneder siden

  Hei
  Jeg synes det er vanskelig å få venner pga en funksjonshemming. Jeg har noen venner , men de er ikke glade i meg. De tar ikke intativ til å gjøre ting. og de ingnorerer meg. Før så var de glade i meg, men nå så vil de ikke ha meg mer. Jeg har prøvd å finne meg noen andre venner men det er vanskelig. Folk reagerrer så rart på meg. De snakker med babystemme eller ignorerer meg og de gamle vennene mine behandllet meg helt normalt. Derfor vil jeg ikke miste dem. Skjønner bare ikke hva som er galt med meg. Jeg savner å ha venner.. Jeg er lei av å sitte på rommet mitt og å være ensom. Kan dere hjelpe meg?

 • poesisjela 10 måneder siden #1

  Fine fine deg.
  Jeg får vondt av å lese det du skriver da du fortjener så mye bedre. Du fortjener å ha det like bra som alle andre og en funksjonshemning definerer ikke deg som menneske.
  Jeg skjønner at det oppleves vanskelig å bli avvist, ingen trives når slike ting skjer. Det er ingenting galt med deg, du er et bra menneske som ønsker å involvere deg i andres sine liv. De er noe galt med er de som har snudd ryggen til deg, ignorert deg eller aldri spurt om du vil finne på noe.
  Selvfølgelig skjønner jeg at det er vanskelig å finne nye venner, det er det for alle, samme om det er med eller uten funksjonshemning. I ditt tilfelle tror jeg det er lurt å ha troen på seg selv og vite hva en selv er god for.
  Jeg heier så så mye på deg og er her for deg om du vil snakke<3