• Følelser

  Startet av ilovekpop&HP  10 måneder siden

  Jeg er jente (som vil være gutt) på 11 år.
  Jeg har lidd veldig mye. Jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre annet enn å være alene på rommet mitt alene. Familiemedlemmer døde, drama på skolen, kroppspress, alt slikt. Jeg følte jeg ikke var bra nokk. Jeg var slik i 4 måneder før jeg søkte hjelp. Når jeg først gjorde det følte jeg meg mye bedre med en gang! Så jeg vil si til dere som lider, søk hjelp. Gå til helsesøster.

  Over til den dag i dag.

  For 3-4 dager siden ble jeg med i et rp (roleplay). Og der ble det litt gøy og kleint. For jeg het liksom Cas, også var det en gutt som het Jack. Så ble det slik at han satt ved et tre, så sto jeg og gjemte meg bak der. Så kom jeg frem og sa «Du synger så fint!» så satte jeg meg ved siden av han, lenge hodet mitt på skuldren hans også kysset vi, så ble dt til klining. Også ble vi liksom kjærester. Men dette er bare et rp! Ikke ekte!

  Han gutten og jeg irl, på mld er veldig gode venner. Vi kan sitte og prate natta lang! Han forstår meg på en måte ingen andre gjør. Det er som vi er søsken! Vi har veldig mye til felles også.

  Og han fikk meg til å finne ut at jeg er bifil for en dag siden.

  Over til noe annet.

  Mamma og pappa tar alltid tlf min! De tar den om kveldene og når jeg er sint.

  De vil innpå den for å se hva jeg driver med men det synes ikke jeg er greit. Det er min tlf som jeg kjøpte selv. Ikke deres.

  Så greia er jo, gutteibv som jeg ikke greier sette ord på hvor mye jeg er glad i, familie som bestemmer alt!,

  Hjelp meg. Noen råd?

 • pidgeoo 10 måneder siden #1

  Foreldrene dine har faktisk rett til å skjekke til du er 18 år, men jeg skjønner det er irriterende. Har desverre ikke råd da jeg aldri har opplevd dette selv

 • 150806 8 måneder siden #2

  Jeg synes ikke det er greit jeg heller. Men de har lov til å gjøre det. Men bare slett det du ikke vil at de skal sjekke og last det ned igjen når du får mobilen tilbake.