ForumFamilie, venner og kjærester / Følelser og venner
 • Følelser og venner

  Startet av Laccchii  ett år siden

  Vennene mine tar ikke ting jeg sier på alvor. Jeg bryr seg rett og slett ikke om hvordan jeg har det. Dee prøver ikke å hjelpe. Jeg er lei. Jeg er lei av å være rundt de, men hvis jeg går vekk fra de så kommer jeg til å være helt alene i skolen. De erter og gjør narr av hverandre og sier at jeg er «sensitiv». Det er ikke noe galt med å være sensitiv! Jeg bare tåler ikke ar noen gjør narr av meg og peker på kvisene mine og den måten jeg står/går på. Jeg blir irritert. Jeg hjelper alltid med dens problemer, så hvorfor land de ikke hjelpe med mine? Jeg føler at hvis jeg er med de mer, så kommer jeg til å eksplodere. Jeg orker ikke. Men jeg har ingen valg.

 • jegerher247 ett år siden #1

  Jeg skjønner at det kan være ubehagelig for deg at vennene dine oppfører seg på den måten. Har du prøvd å snakket med de angående måten de oppfører seg på? Ofte er kommunikasjon en måte å ta opp og snakke om de tingene som plager oss. Du kan alltids prøve å snakke med noen andre på skolen, jeg er helt sikker på at du kan bli kjent med noen andre som har lyst til å være med deg også. Det jeg vil råde deg til er å snakke med de om det og si at du ikke synes det er greit! Men jeg skjønner det er vanskelig hvis de synes du er sensitiv. Du kan prøve å få de til å forstå uten å vise at du blir emosjonell, men det er helt greit å bli emosjonell. Prøv deg frem!

 • Lolosad ett år siden #2

  Hei! Jeg har det helt likt! Ingen som lytter, du blir hjort narr av hver eneste dag og kan få noen litt stygge kommentarer som sårer. Denne situasjonen har jeg gått med lenge nå og jeg er dritt lei å måtte ha på et poker fjes hver eneste dag. Mitt tips som jeg brukte var å først si hvordan fu føler til dem, og hvis de ikke respekterer det er de ikke verdt tiden din. Da er nok best å finne seg nye venner, selv om det kan være vanskelig og skummelt. Men du virker som en veldig hyggelig jente og jeg tror ikke du kommer til å få noen problemer ved å få nye venner.