ForumFamilie, venner og kjærester / Familien min mobbed meg.
 • Familien min mobbed meg.

  Startet av Petrinella  6 måneder siden

  Jeg er ikke helt sikker lenger på hvordan det begynte, men lenge nå har brorene mine kallet meg for utspikulert. Ja, det er sant at jeg kan ha vært det noen ganger, men det gjør jo alle! (Ved mindre du er Gud da) Tilslutt, maste jeg på mamma for å få dem til å slutte, og det funka en liten stund. Uheldigvis så begynte det igjen og mamma var lei av å måtte be dem stoppe/kjefte på dem. Hun sa: «viss de sier det så er det vel en grunn til det.»
  Nå for tiden han hun begynt selv. Uansett hva feil jeg gjør, eller når jeg blir sint. Kaller de alle meg for UTSPIKULERT. Det irriterer meg.
  Her en dag, var jeg veldig treg med å rydde opp etter meg på badet, og mamma sa til broren min at jeg var treg og utspikulert. (Jeg skjønner at jeg er treg, men ikke utspikulert! Jeg gjør det ikke akkurat med vilje heller!)
  Jeg ble sint og ba dem for sikkert trettiende gang om å slutte forgodt. De skjedde ikke. 10 min senere kom broren min: «hvorfor må du sitte der i sofaen? Du er så utspikulert!»
  HALLO, SJEKK DEFINISJONEN PÅ UTSPIKULERT EN GANG TIL! Hjelp meg... jeg ORKER ikke høre mer på de teite kommentarene! Hva gjør jeg?

 • Rosavenn 6 måneder siden #1

  Si det til voksne

 • HUMANDOG 6 måneder siden #2

  Si ifra til voksne på skolen din! De har faktisk rett til å kunne blande seg inn i ditt privatliv HVIS det virkelig plager deg og du vil få gjort noe med det (og hvis du gir dem tillatelse selvfølgelig)

  Familien din har ikke rett til å behandle deg sånn ://

 • Diidii 6 måneder siden #3

  Det at familien din kaller deg uspektuelert en gang i blandt er IKKE mobbing!
  Anbefaler at du snakker med familien din om det, og/eller helsesøster