ForumFamilie, venner og kjærester / Ensom om skilsmisse
 • Ensom om skilsmisse

  Startet av Dovendyret1  8 måneder siden

  For det første så vet eg at eg er ikkje alene om det. Men det føles bare så ensomt, for alle eg henger med har foreldre som er sammen, og vil aldri egt helt skjønne kor vondt det faktisk er. I år er det 11 år siden foreldrene mine dro fra kvarandre. Etter det har alt bare vert ensomt. Eg føler eg liksom ikkje har noen å snakke med om dette, for det er ingen som vil helt forstå. Er det bare eg som føler seg alene om det? Det er jo ganske mange rundt meg som har det, men eg føler liksom bare at eg er den eneste...

 • NorskPotet 7 måneder siden #1

  Hei.
  Jeg vet ikke hvordan det føles. Jeg har det ikke slik, men en i min familie har det. Der gikk de fra hverandre med en datter som var 7 år etter at faren ble arrestert og fikk en dom på 3 år. Dette skjedde for flere år siden. Det var det ''verste'' som har skjedd og kommer ''aldri'' til å bli bedre igjen. Det tok noen år så ble det bedre. Hun er også alene og foreldrene bor rundt 4 timer unna hverandre. Nå er hun sikker 16 år og hun sier det blir bedre, men det er ensomt når det ikke er begge i huset.

  I 2017 var det 20.000 barn som hadde foreldre som gikk fra hverandre, så du er ikke alene og kommer aldri til å bli alene :)