ForumFamilie, venner og kjærester / daddy issues, hva er det, har jeg det
 • daddy issues, hva er det, har jeg det

  Startet av grungeenthusiast  ett år siden

  daddy issues er et begrep som kastes mye rundt, og jeg må innrømme at jeg også har fakka mye rundt med det selv. Men det har begynt å irritere meg veldig, jeg tror jeg virkelig har det, men jeg forstår det ikke, dette er så komplisert. Jeg skal bare skrive ned alt (det er veldig mye sorry) Jeg må ærlig bare skrive alt ned et sted, få det ut fordi jeg ikke vet hvem jeg kan snakke med dette om, det er flaut tema, det er så rart på alle måter. Jeg føler meg ganske ekkel egentlig. Men vil også bare ha litt hjelp hvis noen vet litt om dette. Og beklager hvis disse beskrivelsene er for grafiske, rare historien, rare følelser med igjen mange kanskje ubehagelige beskrivelser. Men for første gang vil jeg bare fortelle alt, med alle detaljene. Det gnager på hjernen min, jeg er så forvirra jeg trenger svar.

  inntil for to år siden (har ikke møtt ham etter det heller) hadde jeg ikke sett faren min siden jeg var to år gammel, han flyttet til et annet land da jeg var to. Han var aggressiv og truende mot moren min, som var mye yngre enn ham, og han var utro mot henne. Han hadde et problem, jeg har tre (kanskje fire vi ikke en gang vet om det er en til) halvbrødre og søstre, alle med forskjellige mødre. Vi er alle på samme alder, jeg er den yngste og det er 6-7 år mellom meg og min eldste søster tror jeg, og bare ett år mellom meg og min andre søster, men siden jeg var så liten så skjedde alt dette, husker jeg ikke mye av det, så barndommen min har vært med moren min, og jeg har ikke engang brydd meg om at jeg ikke hadde en farfigur i livet mitt, å bare ha en mor er normalt for meg, jeg tenker aldri på faren min .

  Jeg er lesbisk og tiltrekkes vanligvis ikke av menn. (Jeg har begynt å identifisere meg selv som homofleksibel, mye på grunn av følelsene jeg er i ferd med å beskrive, jeg er ikke strengt tiltrukket av bare jenter, men jeg tror ikke jeg noen gang kan være i et langvarig forhold til en mann, jeg er bare åpen for å eksperimentere med menn). Mens kropper tiltrekker meg ikke, menn tenner meg ikke på noen måte. Men i åttende klasse hadde jeg en lærer, sannsynligvis i slutten av 30-årene / begynnelsen av 40-årene. han var veldig muskuløs, han hadde skjegg, han var hårete med en dyp stemme og han så ut som en voksen mann, ikke den typiske, kjekke, unge læreren de fleste tenåringer ville ha forelsket seg i. Han var veldig streng, alle hatet ham. Men han fascinerte meg alltid på en måte, han underviste i samfunnsfag, noe jeg var interessert i. Jeg var alltid dedikert, jeg løftet hånden mye i timene hans, og jeg har kanskje virket mer moden enn de andre. Jeg la raskt merke til at han likte meg, jeg vet ærlig ikke om det var på en normal vennlig måte, som om jeg bare var favoritteleven hans, eller at han hadde en slags tiltrekning til meg. Klassekameratene mine begynte å legge merke til det, han ga meg alltid oppmerksomhet og komplimenter. Det var et rykte om at han likte meg. Jeg husker en gang at jeg skulle hente bøkene mine til fransktimen hans, i et annet klasserom enn det vi skulle være i. Franskklassen møttes alltid i gangen for å gå sammen til rommet vi skulle ha å være i, og hvis noen ikke dukket opp i tide, pleide han å bare gå uten dem. Men den ene gangen jeg var for sen, og klasserommet jeg var i, var fylt med andre elever, kom han inn og ropte ut navnet mitt, sint. Alle hørte det, og han ba meg skynde meg, som om det var SÅ viktig å ha meg i timen hans. En jente fortalte meg også en gang at han pleier å stirre på rumpa mi i gangen. Han stirret alltid på meg i klasserommet også, så på meg opp og ned når jeg ikke fulgte med.

  Det rare er at jeg likte alt dette. Jeg gjorde virkelig det, jeg crusha på ham, men det var så mye mer komplekst enn bare et crush. Han komplimenterte meg alltid for å være moden. Han var alltid streng på de andre for å snakke i timen og følge med, men behandlet meg alltid som om jeg var spesiell. Jeg følte meg virkelig validert. Han var så maskulin, han hadde så mye utdannelse, han hadde så mye makt. Som en vanlig tenåringsjente med et crush hadde jeg mange fantasier, jeg tenkte på å bli igjen etter timen, hooke han og gjøre seksuelle ting med han. Om at jeg kjørte med ham på motorsykkelen hans og dro videre hjem til han etter skolen, for å drikke vin og diskutere politikk sammen. Voksent, modent akkurat som han likte det. Jeg ville være sånn han ville at jeg skulle være, jeg begynte å oppføre meg mer voksent på skolen. Jeg gikk alltid rundt med en kopp kaffe, jeg så alltid på dokumentarer i timene hans når jeg hadde noe annet å gjøre, og jeg ville at han skulle bli tiltrukket av meg, så jeg begynte å bruke mere skjørt og stramme klær. Men det handlet om mer enn disse (ikke normale vet jeg, men du skjønner) fantasiene. Siden jeg er lesbisk, ble jeg ikke tiltrukket av kroppen hans direkte, eller utseende hans. Det var mer at jeg elsket hele situasjonen, en stor, sterk, smart mann med autoritet likte meg. Jeg tenkte alltid på at han skulle skjule meg for kjæresten sin, jeg likte den tanken, jeg ville at han skulle velge meg, risikere forholdet hans, fordi jeg var viktig for ham. Jeg ville at han skulle skjule meg for de andre lærerne, og risikere jobben hans, bare for meg, fordi jeg var viktig for ham. (ser på det nå og det gir mening, at jeg ville at han skulle velge meg, i motsetning til hva faren min gjorde). Jeg hadde seksuelle fantasier om ham, men igjen, det handlet ikke om kroppen hans, jeg ville bare ha intimitet fra ham, noe de fleste har med foreldrene sine nå og da. Føle at han tar vare på meg, føle meg elsket, føle at han likte utseendet mitt, føle at jeg hadde en mann som tar vare på meg og gir meg kjærlighet på en så intens måte. Det føltes så bra, tenkte på å være nær ham, at han holdt meg i armene sine kysset meg og pannen min og fortalte meg at han elsket meg, han var stolt av meg, sa at jeg var hans, komplimenterte meg og sa at alt skulle ordne seg. At jeg kunne gråte i armene hans. Kanskje sex føltes som en ekstra intens måte å vise kjærlighet for meg, noe jeg følte jeg trengte fra ham, siden jeg ikke hadde fått noe i det hele tatt fra faren min? Det fikk meg til å føle meg så bra, på en merkelig måte jeg ikke kan beskrive. Og selv om fantasiene jeg beskrev nå ikke skjedde på ekte, fikk jeg fortsatt så mye bekreftelse og oppmerksomhet fra ham, noe jeg elsket. Jeg trodde (noe jeg faktisk tror i dag også) at han var interessert i meg på en eller annen måte. Jeg møtte han tilfeldig for et par måneder siden på bussen, og han stoppet ikke å smile eller stirre på meg da han så meg, jeg var sammen med en venn.

  Han sluttet å jobbe på skolen min etter åtte trinn. Ingen av klassekameratene mine vet hvorfor, men alle tror det er fordi det var rykter om at han likte meg, og han var ukomfortabel. Den siste skoledagen klemte han meg og sa at jeg er en smart, moden jente, at jeg har en lys fremtid. Jeg har aldri glemt ham, og følelsene mine for ham har alltid forvirret meg.

  Ok, og dette er litt flaut, men jeg må bare nevne det, men for en stund siden begynte jeg å høre mer og mer på arctic monkeys. Alex Turner (vokalisten) var veldig populær en periode for en stund siden, han hadde en 50/60-talls biker boy-stil som alle elsket. Derfor var han overalt, jeg var ikke tiltrukket av ham i det hele tatt da han hadde den stilen, men som en fan av musikken deres begynte jeg å se intervjuer, klipp fra konserter og sånt. Jeg oppdaget raskt hvordan han ser ut i dag, han hadde forandret seg mye. Han så ikke ung ut, han hadde langt hår og skjegg, han virket sterk, maskulin, voksen. Jeg følte plutselig den rare type tiltrektning jeg følte for læreren min. Han ligner faktisk litt på læreren min. Og det gjorde meg bare enda mer forvirret igjen. Jeg hadde veldig lyst til å finne ut hva dette er, så jeg begynte å undersøke litt. Jeg fikk vite om daddy issues, men jeg har ikke funnet noen detaljerte beskrivelser som hjelper meg med disse følelsene.

  Etter å ha tenkt og gjort mer og mer research, har alt begynt å gi mer mening. Gjennom hele livet har jeg ALLTID hatt spesielle bånd til mennene som har hatt en slags makt over meg, rundt faren min sin alder. Ikke at jeg hadde følelser for dem, som med læreren min, men at jeg bare likte dem og ønsket bekreftelse fra dem. 4.-7. Klasse læreren min, sommerleir læreren min, bonus bestefaren min, oldefaren min. (Igjen de jeg nettopp nevnte nå, hadde jeg aabsolutttt IKKE noe seksuelt forhold til på NOEN måte.) Det høres så rart ut, men det føltes så spesielt da de var stolte av meg og brydde seg om meg. De kvinnelige lærerene mine forteller meg alltid hvor mye potensiale de tror jeg har. Jeg er alltid takknemlig, men når en mannlig lærer sier det samme, treffer det meg på en helt annen måte. Jeg elsker punk og grunge, og det er en gate i byen min fylt med gitar- og platebutikker, det er mange alternative folk der. Det inkluderer menn i 40- / 50- / 60-årene som var punkere på 80-tallet, og er ute etter nye ting til platesamlingene deres. Jeg har tenkt mye på det selv når jeg er i de butikkene. at når jeg går forbi dem, prøver jeg å virke mer edgy, vise frem musikksmaken min, ta på svart leppestift, for å få dem til å like meg. Men jeg kunne ikke brydd meg mindre om de kvinnelige punkerne som er ute og gjør akkurat det samme. Og jeg bryr meg ikke i det hele tatt om gutter i min egen alder, de irriterer meg. Men menn i midten av 30- og slutten av 40-årene ser ut til å være veldig viktige for meg.

  Igjen brydde jeg meg aldri litt om faren min. Jeg kjenner ham ikke engang, vi er venner på facebook det er alt. Det har alltid irritert meg at folk spør meg om jeg syntes det var trist, alt som skjedde med faren min, eller om det påvirket meg, fordi jeg ikke kunne ikke gitt mer faen. Men jeg begynner å se noen rare mønstre. Kan dette være daddy issues? Tegn / symptomer jeg har hørt om er tiltrekning til eldre menn, dårlig forhold til faren sin, relasjonsproblemer, og en trang for å få bereftelse av menn. Selv om jeg aldri har tenkt på det, virker det som om jeg leter etter en autoritær mann i livet mitt som gir meg kjærlighet, gir meg bekreftelse og tar vare på meg? Dette handler om så mye mer enn bare å like at eldre menn, ha et crush på læreren sin eller at jeg er forvirret over legningen min. Jeg er lesbisk, jeg vet det. Men det rare forholdet mitt til eldre menn virker veldig komplisert. Jeg er allerede så deprimert og lei av alt, jeg vil bare finne ut av dette før det sliter meg ut og får meg til å føle meg enda mer deprimert

 • yoghurtmaskin ett år siden #1

  Takk for god forklaring:) Ut ifra det jeg leser, høres det veldig ut som det man kaller daddy issues, og det betyr egentlig ikke at man må føle seksuell eller romantisk attraksjon til menn, men på en måte bekreftelse av menn (gjerne eldre med tanke på at bunnproblemet er en far). Jeg kan relatere litt på en annen måte, da jeg har en mor som er alkoholiker og jeg ikke ser så veldig mye, og jeg leter alltid etter oppmerksomhet og bekreftelse fra eldre kvinner, som for eksempel lærere. Så det høres virkelig ut som du har litt daddy issues, og jeg er helt enig i at det blir slengt unødvendig mye rundt, tror ikke de fleste vet hva det på ordentlig betyr en gang. Men det er absolutt ikke ekkelt eller farlig, og en helt naturlig reaksjon når man mangler en foreldrerolle i livet sitt, selv om man ikke føler på det like hardt så er det i underbevisstheten. Håper det hjalp litt❤️