ForumFamilie, venner og kjærester / Crusher på læreren
 • Crusher på læreren

  Startet av Hellonearth  2 måneder siden

  Jeg har nettopp starta på vgs og klikker godt med mattelæreren. Jeg vet ikke hva han føler, får litt varierte vibes fra dag til dag. Vet nesten ikke hva jeg selv føler. Men det stikker i meg når han snakker med spesielt to andre jenter, som får han til å smile. Hva skal jeg gjøre? Noen andre som kan relatere? Help

 • Miis123 én måned siden #1

  Er det lov og holde på med en lærar?

 • IAmWeak én måned siden #2

  jeg er lei for å si det, men jeg tror kanskje ikke han føler det samme for enten deg eller de to jentene han pratet med. det er tross alt ikke lov til å holde på med en lærer.

 • nevergiveup123 27 dager siden #3

  Jeg forstår godt hvordan du har det. Jeg selv går på vgs nå og har crushet på maaange lærere før. Akkurat nå har jeg veldig god kontakt med en lærer som er omtrent 10 år eldre enn meg. Vi har god kontakt både på skolen og utenfor på mld osv. Jeg får stadig spm om hvordan jeg har det og vi har flere avtalte samtaler på skolen. Grunnen til dette er fordi jeg har hatt det litt vanskelig hjemme og hun tilbyr seg å hjelpe og støtte. Jeg liner tanken på at hun hjelper meg og brur seg såpass, kall det gjerne en crush. Men nei, det er nok ikke lov å være i et forhold med en lærer. Spesielt rart er det hvis aldersforskjellen er stor og du som elev fortsatt er under 18 år. Enda verre om du er under 16, for da er du under seksuell lavalder hvis dere noen gang tenker å gå så langt. Men det bør man ikke. En lærer en person i jobb. Dere sees kun når personen er læreren din, altså når den er på jobb. Og i jobben sin, eller som yrkesutøver er det viktig å holde seg profesjonell. Uansett om læreren din også hadde likt deg tilbake hadde ikke et forhold mellom dere to vært det riktige. Det beklager jeg å si.