ForumFamilie, venner og kjærester / Crusher jeg på henne?
 • Crusher jeg på henne?

  Startet av Jegerkul.com  8 måneder siden

  OK, så alt staret dagen før skolestart etter juleferien.
  Jeg og (beste)vennene 1 og 2 møtes for å ake, og ja, bare ha det gøy. Vi akte først, og alt det, men så, dro v hjem til bestevenn 2 for p spise og fortsette å henge der. Så etter vi hadde spist var vi på rommet til bv 2 og "lekte" jeg og bv 1 tok masse bilder med (først) polaroide kamra og (så) telefon. PLutselig kysset hun meg på kinnet. Jeg ble veldig fortumlet, og prøvde å kysse henne tilbake, men så flyttet hun seg. Etter det ville jg bare være i nærheten av henne. Vi tullet masse med å ta basse flere bilder, vi tulla og lo, men jeg greide ikke å tenke på annet en leppene hennes mot kinnet mitt. Så gikk det noen dager hvor jeg fortsatt ville være i nærheten av henne og, (det er pinlig å si det, men) kysse henne. Jeg begynnte å lure på om jeg crushet på henne. Men greia var at jeg hadde vært forelsket før, men aldri som dette. Jeg hadde liksom søkt blikket dems, blitt veldig fi\nisete i nærheten og pleide å vite mye om dem, men aldri, hadde det falt meg inn å bli kjæreste eller kysse (kanskje forde jeg bare var/er liten (ja, jeg tror jeg fortsatt har litt følelser for han ene)
  Det gikk noen dager, og jeg ble invitert til å ake med henne (bv 1) og vi hadde mye gøy, vi hadde mangescener hvor vi tullet med at vi kjysset får å vekke oppmerksomhet i noen blokker rett ved sidna. (vi har tullet mye (bv 1 og meg og bv 2 )om at vi var forlovet). Men så, tok jeg henne tilside før vi skulle hjem til meg, og kysset henne på munnen, fordi jeg ikke orket å ha fjeset hennes så nerme uten at vi traff hverandre. Nå var det hennes tur til å bli fortumlet. Men hun sa vi bare skulle glemme det, også latet vi som om ingen ting hadde skjedd og gikk hjem til meg. Jeg tror hun fortsatt tenker over hva som skjedde. Så gikk det noen dager, crushet mitt gikk av og på, så en annen gang vi akte fikk jeg vite (for å sitere) "im not into girls lissom" etter en lang prat om legning. Så gikk det mange uker, jeg tror jeg glemte at jeg hadde likt henne til en gang vi skulle ha kinokveld (også med både 1 og 2) Hvor hun hadde pynta seg, med maskara og gloss og pentøy (ikke så pentøy men hun så veldig vakker ut) og jeg greide ikke å ta øynene fra henne, så skrudde vi av lyset og filmen startet. PLutseligg bebynnte 1 og 2 og snakke om noe (husker ikke helt hva) også kyssset de to hverandre etter at jeg sa vi kunne gjøre det til en tranisjon. Men de kysset ikke meg. Jeg brydde meg ikke om at ikke 2 kysset meg, men jeg følte et sterkt drag av sjalusi. Kvelden fortsatte og den ble ferdig uten noe mer kyssing.

  Nå har det gått noen dager, og jeg føler ikke noe serlig på "crushet" mellom henne og mg.

  CRUSHER JEG PÅ HENNE? Spørsmålet holder meg sånn serr voken om natta, plz hjelp!!

 • I'm non binory✌ 7 måneder siden #1

  Jeg vet ikke helt, men etter mine "'erfaringer" og hva jeg har hørt og sånn så vil jeg jo tro det. Ditt forhold til bestevennen(e) din(e) er annerledes en mitt til mine venner.
  Hvor gammel er du/dere egt?

 • Jegerkul.com 7 måneder siden #2

  12 ish

  Hvordan er ditt forhold da? Vi har hatt mange problemer i vennegjengen vår på 3
  (En annen historie, som sagt)


  Jeg tror ikke det var noe crush. Jeg tror det bare var en engangsforeteelse. Det har gått over nå