ForumFamilie, venner og kjærester / Crush på en som allerede har en kjæreste
 • Crush på en som allerede har en kjæreste

  Startet av olsarn  5 måneder siden

  Hei, som sagt har jeg et crush på en som allerede har en kjæreste, jeg er veldig mye med hun også. Jeg kjenner ikke så mye til kjæresten hennes, men vet at han er 23, og hun er 16 (er også 16 selv).

  Jeg har møtt fyren og greier, og han virker egt. ganske koselig. Jeg og hun henger som regel mer sammen enn hun og kjæresten, vi finner på flere-, muligens også en del dumme ting. Jeg føler også at hun flørter en del med meg, muligens også mer enn hun egt. burde ha gjort med tanke på kjæresten hennes. F.eks. når jeg skal crashe hos henne eller hun hos meg vil hun alltid at jeg skal sove med hun i samme seng.

  Vil egentlig gi beskjed til kjæresten hennes om dette, men vil ikke skape noen problemer mellom hun og kjæresten, eller mellom hun og meg, og jeg har snakket med henne om at jeg ikke føler meg så komfortabel med at hun har kjæreste og jeg vil ikke at vi skal få noe særlig drama, hva er beste utvei for at 1. ingen problemer. 2. Jeg skal ha en bedre sjanse med henne?

  Tnx

 • eronlin 4 måneder siden #1

  hvis du finner ut mer om deres forhold, om de er lykkelige og at han behandler henne bra osv. da kan det være lettere å ta en avgjørelse. Hvis du tror han ikke er bra for henne kan du snakke med henne om dette, kanskje henne til og med da liker deg bedre fordi du vil beskytte henne.

 • stressajentepå15 4 måneder siden #2

  alle har forskjellige intimsoner. Når hun ønsker å sove i samme seng som deg, kan dette for hun kun være vennskapelig ment. Men likevel er det jo helt feil ovenfor kjæresten hennes. Jeg skjønner jo at du ikke vil lage problemer for noen av dere, men det virker jo som om hun er veldig glad i deg, så tror ikke det blir noe problem:) Det er heller aldri feil og bry seg, og i denne saken er det jo veldig voksent av deg å ta tak, og fortelle henne at det ikke er greit for noen av dere egt. Hvis hun blir sur eller noe for det, er det rett og slett hun som er umoden. Lykke til!