ForumFamilie, venner og kjærester / Broren min truer meg
 • Broren min truer meg

  Startet av Uffneii  ett år siden

  Ok, jeg vet ikke hvor jeg skal starte for det er så mye. Broren min slår noen ganger (ikke hard, men likavell), kveler, sparker litt og truer meg. Han kaller meg stygge ting som:
  Fuckface
  Dritt
  Mongo
  Tilbakestående.
  Jeg syntes det ikke er ok
  Jeg blir såret, og han er noen ganget litt for hardhendt når han kveler, slår
  En gang kastet han meg i gulvet, så jeg fikk sår på nesa.... gulvet vårt er helt flatt.. han sa ikke engang unnskyld! Han sa at det var min feil!
  Han bryr seg ikke om og dele, men klikker og kaller meg stygge ting når jeg ikke gjør det
  Han er over 20, skal bo hjemme et år til, men jeg vil ikke! Jeg vil ikke ha han hjemme!
  Det var en meter mellom oss, så jeg slang FORSIKTIG en myk ting til han siden han klikka fordi jeg ikke lånte den bort til han. Da sa han- HVIS DU GJØR DET DER EN GANG TIL SÅ
  Hadde helt ærlig ikke forundret meg om mamma ikke var det at han hadde fullført setningen. Han er slem, og altfor voldelig og kaller meg stygge ting. Han flyttet litt for å studere, men så trakk han seg.Jeg vil bare at han skal flytte så hadde alt blitt mye bedre for meg!

 • Felicity ett år siden #1

  Hei. Så dumt at det er sånn! Det er ikke greit i det hele tatt å holde på sånn. Kanskje han har det vanskelig og trenger noen å snakke med, det kan jo være grunner til at han er som han er mot deg! At det er deg han slipper ut alt sinnet sitt på! Viss han ikke har det no greit så burde du si ifra til noen, sånn at han kan finne ut av ting ved å snakke med andre om det! Men viss det bare er at han er sånn så burde du vurdere noen til å hjelpe han/dere! For selvom det er vanlig at søsken krangler så er det på veien mot å bli alvorlig når ting er sånn! Snakk med noen, eller skaff hjelp! Håper noe hjalp! Lykke til!