• Brev

  Startet av MåJegHaEtNavn?  9 måneder siden

  Hei!
  Jeg savner eksen min sykt mye, og jeg har enda ikke gitt opp henne. Jeg har fortsatt tingene hun sendte meg i posten, og har tenkt til å legge et brev oppi den. Hun vil da få den når hun spør om å få tilbake tingene sine. Vi chatter daglig, og fra min vinkel, virker det som at det er jeg som holder samtalen i gang. Jeg kan bare ikke gi opp. Jeg har skrevet et brev som er på over 4000 ord, og det er enda ikke nok til å beskrive hva jeg føler. Jeg har tenkt til å skrive det om igjen bare på ark med min egen håndskrift. Selvfølgelig vil ikke det bli det eneste jeg legger oppi boksen.

  Brevet handler rett og slett om vår historie for å minne henne på de gode stundene vi hadde sammen, samt noen dårlige sider fra meg.

  Dette var et avstandsforhold på 6 timer med bil. For meg, så har følelsene mine vært på topp hele veien, men for henne dessverre - så mistet hun dem. Jeg møtte henne kun en gang, og det er det beste jeg noen sinne har opplevd. Hun betyr altfor mye for meg til at jeg kan gi opp henne, virkelig en fantastisk og herlig jente. Folk har bedt meg om å "gå videre", men jeg er fast bestemt på at det vil jeg ikke gjøre. Det er mitt liv, jeg bestemmer selv hva jeg velger å gjøre. Jeg kan kanskje ikke styre følelsene hennes, men jeg kan gjøre mitt beste for å endre de.

  Kan dette brevet få henne til å få følelser igjen? Jeg har spurt både helsesøster og noen venner (jentevenner) og de ble alle rørt, og utrolig nok fikk noen tårer.

 • Usynligplayer 9 måneder siden #1

  Jeg tror alt du kan gjøre er å vente og se + å håpe. Det er veldig viktig at hun har tillitt til deg hvis du vil prøve å " gjennforene" deg med henne.
  Hvis dette ikke fungerer, hva med å prøve å bevise det for henne?? Assa hvor mye betyr hun for deg egentlig????🤔 (det er det gjør i alle kjerlighetsfilmene, hvertfall...)

  Håper du lyktes, eller hvertfall får det bra!!
  Stå på, vi tror på deg!!!! 😘😘

 • MåJegHaEtNavn? 9 måneder siden #2

  Når jeg tekster henne så virker hun uinteressert og sender på en måte sånne signaler som "Jeg bryr meg ikke, slutt å skriv til meg", men når jeg snakker med henne stemme til stemme over telefon eller noe så oppfører vi oss som om vi fortsatt skulle vært et par. Jeg vet ikke helt om det er LITT småflørting eller noe, men hun får meg til å smile hver gang vi snakker over telefon hvert fall.

 • MåJegHaEtNavn? 9 måneder siden #3

  Hun betyr hele verden for meg. Uansett hvor mye dritt hun kan gjøre, så vil jeg alltid tilgi henne. Jeg ofrer absolutt alt for å kunne være med denne fantastiske jenta, er bare veldig synd at hun mistet følelsene.

 • Usynligplayer 4 måneder siden #4

  Snakk. Med ho. Om akkurat detta. En ting kan jeg si: jeg var NETTOP der. Snakka med han og alt er mye bedre. Vi er ikke sammen, men jeg ligger ikke under en stein lenger heller😂😂🙃🙃🙃