ForumFamilie, venner og kjærester / Blir trist og usikker av spillkarakterer
 • Blir trist og usikker av spillkarakterer

  Startet av Isbjørnen  én måned siden

  Hei.

  Jeg og kjæresten min elsker å spille. Men han har ALLTID valgt jente karakterer uansett hva spillet går ut på. Han velger alltid de jeg blir usikker av. Han har 300 spill, og siden jeg blir så usikker, føler jeg meg langt ifra som den eneste for han. Vi snakker om dette hele tiden for å finne løsninger, men blir aldri bra nok for begge… men er det vanlig å reagere på andre sexy jentekarakterer? Og hva kan jeg gjøre??

  Det føles ut som han trenger de, og at de alltid er de beste på spillene våres.. jeg blir meget trist når jeg ser de døgnet rundt.. føler meg ekkel og dårlig. Føler meg langt ifra bra nok..
  er jeg rar for dette??

 • Twixeergodt én måned siden #1

  Hei.
  Jeg kjenner meg egentlig litt igjen av det du skriver. Er gutt og velger også veldig ofte å lage eller være jentekarakter i spill og prøver å lage de slik jeg synes er fine. Kjæresten min har aldri sagt hun reagerer på dette, selv om vi for eksempel spiller cyberpunk, hvor karakteren kan sees naken.
  Jeg er sammen med ei jente som i mine øyner er veldig fin, men jeg tenker jo også på andre jenter, og det er nok veldig normalt att gutter gjør innimellom.
  Tror det er viktig for deg å tenke att gutten kommer til å tenke fantasier om andre jenter enten ekte eller fiksjonelle uansett, men det er deg han er sammen med.
  Usikker på om det hjalp men.

  Gutt (17 år)