ForumFamilie, venner og kjærester / Blandede signaler
 • Blandede signaler

  Startet av kjærlighet  5 måneder siden

  Hei, jeg er en jente på 15 år som skriver dette innlegget, dette er min første gang med noe slags type forhold eller forelskelse, og det er veldig forvirrende og gjør meg utrolig trist.
  Jeg snakker med en gutt på samme alder, vi var sammen i ca 2-3 uker, men han slo opp med meg grunnet at han «mistet følelser». Jeg føler meg helt håpløs, jeg spurte han gang på gang om hvordan vi lå an i forholdet, om vi kunne bli bedre kjent og finne på ting stadig vekk men det var bare unnskyldning oppå unnskyldning. Jeg føler at jeg gjorde alt jeg kunne fra min side for å få det til å fungere, men uten noen innsats fra han.
  Han ville ikke bli sett med meg rundt andre, og når jeg konfronterte han med at dette gjorde meg usikker og lei kom det ingentingen ut av det unntatt et lite sorry.
  Min bestevenninne, samme alder som oss begge kjenner denne gutten godt, hvor det var gjennom henne jeg ble kjent med gutten. De er veldig nære, noe som jeg ikke bekymret meg mye over siden hun ofte understreket at de bare var venner og ingen ting mer. Etter vi slo opp og gjennom forholdet vårt snakket de mye sammen, flørtet når vi var ute med flere venner og gjorde meg rett og slett ukomfortabel. Hun er veldig glad i å snakke om de som et par, for eksempel: «Åh ja, han og jeg er så nærme, vi snakker i timesvis hver dag og han smiler alltid rundt meg, men forresten hvordan går det med dere to?» Jeg blir helt gæren. Jeg har helt klart ikke mistet følelser for han og det var utrolig sårende hvor lite han brydde seg, jeg er veldig usikker på meg selv nå.
  Han tok opp kontakt igjen nå nylig, begynte å snappe meg like ofte som han pleide etter å ha ignorert meg i en uke eller to og jeg er så forvirret at jeg bare vil gråte.

  Jeg vet at jeg bare er 15, men forhold er noe jeg ser på som spesielt, og det gjør meg bare lei meg at han går så mye frem og tilbake med meg, det føles ut som jeg blir lekt med og jeg hater det.

 • This ride is a journey 2 5 måneder siden #1

  For meg virker han ikke som en gutt man kan stole nok på til å ha et forhold med. Det er greit nok han mistet følelser, for dem kan han ikke styre (selv om det er faen så jævlig for deg, beklager) MEN da dere var sammen og han var forelsket, burde han ha behandlet deg ordentlig. I et parforhold skal man finne sin beste venn + det romantiske. Dette må gå begge veier! Hvis han er for flau til å vise at han er sammen med deg, viser han deg utrolig lite respekt! Lei for at du har falt for en sånn type, og jeg ville ikke anbefalt å gå etter ham igjen... Hvis han sier unnskyld må han vise med handlinger at han mener det!

  Når det kommer til veninna di, ville jeg spurt henne om det hun faktisk føler for ham, selv hvis hun faktisk ikke er forelska i ham er det rart hvor stolt hun virker av at "han alltid smiler" rundt henne, når hun vet du er usikker på forholdet deres. Spør etter sannheten!!! Uansett hva den er, fortjener du den. Det viktigste er at forholdet deres ikke er basert på noe falskt! Friends don't lie... Kanskje hun er redd for å ødelegge vennskapet deres? Da bør hun prøve å fikse det, ikke feie det under teppet! Hvis hun har sveket deg, bør hun prøve å gjøre opp for det, du velger om du vil tilgi henne. Alle vennskap og parforhold handler om gjensidig respekt og kjærlighet.