ForumFamilie, venner og kjærester / Bitchy venninne
 • Bitchy venninne

  Startet av Vv06vV  2 år siden

  I det siste har jeg begynt å henge en del med en jente i klassen min. Grunnen til det er at hun pleide alltid å gå 'alene', så jeg spurte om hun ville være med meg og gjengen min. Hun sa alltid nei, og i ettertid fortalte hun læreren vår at hun følte seg ensom og ikke hadde noen å være med. Det syns jeg er dritt at hun sa, for vi spør henne alltid om hun vil være med, men hun sier nei. Etter hvert begynte jeg og hun å gå sammen alene, og da ville hun gjerne være med meg, dvs hun ville bare ha meg for seg selv. Jeg begynte å gå med henne fordi hun alltid gikk alene, og jeg syntes synd på henne. Hvis jeg er med de andre vennene mine nå, kommer hun alltid bort og 'henter' meg, og sier til de andre at hun bare skal si meg noe hemmelig. Jeg har fått høre av flere av mine beste venner at de syns det er dumt at jeg aldri er med dem lenger, og det er jeg helt enig i. Jeg savner dem skikkelig, de er tross alt mine beste venner. Hver gang jeg er med denne jenta er det eneste hun gjør å baksnakke, eller snakke om gutter hun syns er søte, noe jeg absolutt ikke er interessert i. Hun er skikkelig frekk mot alle untatt meg, og hun snakker stygt om min bestevenninne hele tiden. Hver gang jeg sier imot henne sier hun bare noe som "ja ja, helt enig". Hun tror vi er bestevenner, men jeg hater å være med henne. Jeg syns det er skikkelig flaut å være med henne, spesielt når andre ser det. Hun er veldig typisk 'bitch', men jeg vil ikke at andre skal tro at jeg også er det. Hun har forandret meg, og i det siste har jeg kranglet skikkelig mye med min ekte bestevenninne, fordi hun syns det er dumt at jeg er med denne jenta. Jeg hater henne sterkt, men jeg føler ikke at jeg kan dumpe henne fordi hun ikke har noen andre å være med. Jeg skjønner ikke at hun ikke forstår at folk ikke vil være med henne fordi hun er en drittsekk! Hun er falsk og frekk, og jeg vil ikke at folk skal tro at jeg og er det.

  Sorry, for at det ble en lang post, men jeg håper på noen tips! Skal si ifra om dette til læreren min til uka, hun forstår det sikkert.

  -Jente 12 år

 • Butterflyscar ett år siden #1

  Du må vere erlig men ikkje på ein slem måte

 • lunalovegood ett år siden #2

  det høres ikke ut som hun har det så lett. kanskje det virker som hun velger å gå alene når du spør om hun vil henge med deg og gjengen din, men at hun bare trenger å gå i fred med tankene sine, eller at hun misforstår måten du spør på? det finnes mange måter å være ensom på, og det kan hende at det hun trenger nå er en nær venn. den vennen kan du gjerne være, hvis du vil. bytt samtaleemne hvis du blir ukomfortabel, eller føler at det bare blir å snakke dritt, og si i fra om du trenger å være med noen andre. etterhvert når hun har blitt trygg på deg, kan du jo prøve å være med gjengen samtidig som henne, så blir hun kanskje en del av den. superfint at du så at hun var ensom, og begynte å henge med henne! dette går bra!