ForumFamilie, venner og kjærester / BFF(Best Fake Friend)
 • BFF(Best Fake Friend)

  Startet av Racemare9  11 måneder siden

  I dag (den 20.Juni 2019) snakket bestevennen min til en annen venn av meg om hun gledet seg til bursdagen til bestevennen min og jeg ble sjokka, frustrert og lei meg.
  Liksom, jeg hadde invitert bestevennen min til min bursdag og i Desember, den siste dagen på skolen får juleferien, ga jeg henne en gave og hun gav meg ikke en gave.
  Hun sa at jeg skulle få gaven etter juleferien, men jeg fikk den aldri.
  Da jeg hørte BFFen min snakke til en annen venn av meg, så viste det seg at hun hadde invitert flere venner av meg. Jeg spurte henne hvorfor hun ikke hadde invitert meg til bursdagen hennes gikk hun bare, og jeg løpte langt i fra henne.


  - hilsen jente 10 år.

 • OliIngJoh 11 måneder siden #1

  Heisann:) så utrolig leit å høre... det er ikke gøy å bli avvist av venner sånn. Da jeg var på din alder hadde jeg også mye problemer med det der. Og det er kanskje ikke noen enkel løsning eller magisk kur, men jeg lover deg, det blir bedre🧡 Det høres jo ikke akkurat ut som en bestevenn, du fortjener bedre! Er det andre du kan være sammen med og leke med? Ikke bruk tid og energi på de som avviser deg, det er ikke værdt det😅 Håper ting ordner seg for deg, du er STERK. Klem fra storesøster og søskenbarn til flere 10åringer "Mina"på 17år.

 • Milledille 10 måneder siden #2

  Si i fra til en lærerpermer din, foreldrene dine, eller noen du stoler på! Du fortjener sååå mye bedre, Finn deg ny venner. Bestevennen din kommer til å angre på at hun gikk fra deg

 • pidgeoo 10 måneder siden #3

  Jeg mener at i den alderen du er i er det ikke greit å bare invitere noen da man som regel ikke er på sosiale medier og det er vanskligere å ikke snakke om det på skole og sånt. Si i fra til foreldrene dine og kanskje de snakker med foreldrene til henne så de vet hvordan du føler deg

 • 150806 8 måneder siden #4

  Hold deg unna fake folk.