• Betatt

  Startet av Sosial-angst  9 måneder siden

  Ok så jeg er døds forelska i en gutt vi ble kjent forrige sommer og han var så snill, vi var på båttur sammen pga han er sønnen til vennen til pappa. Og vi gikk turer på stranden vær kveld og snakket og det var så koselig. Jeg trodde vi liksom hadde nei ikke sant? Og han bodde liksom 4 timer unna, men så skulle han vist flytte hit hvor jeg bor! Og jeg trodde det var pga meg ikke sant? Så jeg prøvde og spørre om å finne på noe osv og vi gjorde det sånn 1 gang men også mistet vi kontakten og nå snappen jeg han og spirte om han ville finne på noe en dag i påskeferien og han sa ja det kan vi, og jeg ble så glad men rett etter han skrev det sendte han meg en snapp der en annen jente ligger oppå skulderen hans.. så jeg sendte en snapp tilbake der hvor det sto (dama?) og han svarte ja, helt siden det har han bare sendt snapper da han er med henne.. jeg er så sur! Jeg liker han og klarer ikke slitte å tenke på han. Men jeg kan ikke få gjort noe nå. Men jeg bet ikke hva jeg skal gjøre fordi han er så liksom deilig på en måte, hjelp

 • Eksistens 9 måneder siden #1

  Det virker som det har blitt noen feil signaler mellom dere to, og jeg skjønner at dette kan være vanskelig for deg. Jeg synes at dere burde snakke åpent om det og la hverandre komme med meninger. Siden han er sammen med noen andre, er det etisk riktige valget å respektere dette og prøve å få øye for en annen gutt. En måte å gjøre det er å tilstå følelsene dine og få det ut av systemet, noe som vil gjøre det lettere å slutte å tenke på ham med tid.

  Om du velger å gjøre noe annet, skjønner jeg det, men jeg synes du burde være forsiktig med hva du gjør. Tenk nøye over det. Hvis du ikke vil at han skal sende bilder av han og kjæresten hans, kan du også be ham om å stoppe.

  Jeg håper det ordner seg, kan svare på flere spørsmål om du vil.

 • Jegerkul.com 9 måneder siden #2

  Hei

  Jeg skal ikke si så altfor mye for kanskje det er feil, men jeg skjønner at det er veldig frustrerende at han sender bilder av seg og en annen jente som er nærme han.

  Kanskje han sender dette for å gi tegn på at han ikke liker deg.

  Kanskje gjøre det tilbake😈
  Finne en å misunne han med? Kanskje si du er pan/bi/lesbisk og lage lignende bilder med enn venn eller no. Men vær litt forsiktig.
  Ting kan skje og han kan være slem mot deg og begynne å spre rykter.

  Jeg er ikke helt sikker.

  Hilsen
  Meg

 • Sosial-angst 9 måneder siden #3

  Det blir vanskelig når jeg har sosial angst og har absolutt ingen venner..

 • Jegerkul.com 8 måneder siden #4

  men uansett, kanskje han vil sende ut "signaler" om at han ikke liker deg...(?)