ForumFamilie, venner og kjærester / Bare fake venner
 • Bare fake venner

  Startet av Katter  5 måneder siden

  Jeg er en 11 år jente jeg går i 6 klasse og jeg føler at alle vennene mine er fake jeg føler at jeg har ingen venner når jeg trenger det jeg vet ikke hva jeg kan gjøre får at dem vil faktisk bli vennene mine er det noen som har noe råd eller noen som kjenner seg igjen??

 • 123brukernavn 5 måneder siden #1

  Hei, jeg tror de fleste føler det sånn av og til. Jeg skjønner deg, noen ganger føler man at man ikke har noen selv om man kanskje har det. Du kan prøve å snakke med vennene dine om litt dypere ting og se hvem som faktisk bryr seg og ikke. De som er fake kommer uansett til å forsvinne fra deg en eller annen dag, så det er ikke vits å bruke for mye krefter på de. Jeg er 16 år jeg syntes også det var vanskelig å se hvem som var ekte venner på barneskolen. Men heldigvis er det veldig mye bedre nå. Bare husk at hvis du føler deg alene: ting er ikke som dette for alltid. Venner kommer og går og du kommer til å få ekte venner:)

 • egerstygg 5 måneder siden #2

  Det er en stor forskjell mellom fake og ekte venner. Du kan søke på nett om kva som er forskjellen mellom dei. Det er faktisk ikkje vanskelig å se forskjellen, men av og til så tenker du kanskje at du ikkje har noen venner selv om du allerede har! Eg kjenner meg faktisk igjen.. Tipset er at du må bruke tid til å stole på nokon, for det kan hende at dei er fake! Ikkje fortel hemmelighetene dine med engong, du må bruke tid til å virkelig kjenne den personen. Pass på deg sjølv og lykke til!! Hilsen jente 14 år<3

 • Katter 4 måneder siden #3

  Tusen takk får svar det hjelper mye<3