• Baksnakking

  Startet av Jegvetikk  11 måneder siden

  Hei jeg er med i en jentejeng på 6 personer. En av disse jentene(A) hra jeg vært venn med siden jeg flyttet hit i 5.klasse. En annen (B) er jeg også god venn med. En dag da alle 6 kranglet baksnakket A B til meg. Jeg sa jeg var enig fordi jeg var redd A skulle bli sur på meg. Nå har B fått vite at A baksnakket henne men ikke at jeg sa jeg var enig. Jeg greier ikke å holde det inni meg lenger og jeg vet at jo lenger tid det tar før jeg forteller det, jo mer sur kommer hun til å bli på meg. Hva skal jeg gjøre?

 • Mimikk38 20 dager siden #1

  Si at det er min venn og jeg liker ikke at du baksnakker henne til meg. Jeg har opplevd det samme og hun sluttet å baksnakke mine venner da jeg hører.

 • 150806 7 dager siden #2

  Hold deg unna folk som baksnakker eller er slem mot andre. Hvis du ikke sier noe eller hvisker at du er enig er du med på det. Jeg har hatt samme problemet. Ikke vær redd for at folk skal bli sint på deg. De kommer til å tilgi deg. Det er ikke sånn at du drepte hunden demers heller da. Å DET ER IKKE DU SOM GJØR NOE GALT! Bare hopp i det. Alt kommer til å bli bra.

 • Hvetikkehelt én dag siden #3

  Venter på godkjenning