ForumFamilie, venner og kjærester / Angrer på hvordan jeg spurte.
 • Angrer på hvordan jeg spurte.

  Startet av JegHåper  ett år siden

  Hei, møtte ei jente på nettet og vi har det kjempe koselig i lag. Vi har kjent hverandre god stund nå. Jeg tok skrittet å spurte henne, men angrer en del på hvordan æ spurte. Hun svarte med at hun var usikker på grunn av distansen mellom oss, men jeg snakka med venninen hennes og hun sa at hun ble kjempe glad når jeg spurte. Jeg var jo så pysete at jeg skrev det på en SMS, jeg skulle ha ringt. Det angrer jeg på. Anbefaler folk å ringe eller ansikt til ansikt når de spør. Men spørsmålet er om det greit vis æ spør igjen, bare på en bra måte?

 • ett år siden #1

  Du kan jo godt prøve :) Har du møtt henne utenfor nett før? Bor dere langt unna hverandre?

 • ett år siden #2

  Jeg vil si at alle vi jenter, blir kjempesmigret når noen spør, akkurat det samme har skjedd med meg, jeg ville ventet litt også hadde jeg spurt henne over telefon :)

 • JegHåper ett år siden #3

  vi har ikke møttes utenfor nettet, vi har planlagt det, men ikke gjort det enda. Vi bor 12 timer med bil fra hverandre så et godt stykke unna.

  Fikk melding her om dagen fra henne at hun ikke kunne ha et forhold uten å ha møtes, på grunn av foreldrene, så vi har planlagt å møtes, så ja. håper på det beste.

 • DenStilleJentaBakerstIKlasserommet ett år siden #4

  Hey! Det minner meg om meg og "kjæresten min". Vi har aldri møttes i virkeligheten, men vi bor ikke like langt unna som deg og hun du liker. Vi startet først meg å chatte på et forum/ nettside, og etter det fikk jeg snappen hans. Da begynte vi å gi hverandre en oppdatering på det hverdagslivene våres. Jeg var deprimert og suicidal (er det fortsatt, men ikke akkurat nå), mens han hadde ekstremt mye kjærlighetssorg pga. kjæresten som var utro. Etter at vi ble litt mer kjent, så begynte vi å bli "forelsket" og sendte hverandre lettkledde bilder. Det begynte å bli litt dirty etter hvert, men det var greit for begge. Jeg vet ikke hvor gamle dere er, men hvis dere er under 14 år, så burde dere ikke gjøre det jeg og "kjæresten min" gjør. Kaller han Crush hele tiden, selv om han heter Mateo. Han er 22 år, og jeg er snart 16 år. Først løy jeg litt om alderen min, men han fikk vite det en tid senere. Vi har "kjent" hverandre i ca. to uker nå. Jeg er så glad i han. Vi har ting tilfelles.

 • JegHåper ett år siden #5

  Vi er begge 16 år, og vi begge er forelsket i hverandre eneste hindre er avstanden mellom oss. Har vært i et langdistanse forhold før, som egentlig ikke fungerte. Men har troa på hun. Vi startet å snakke sånn "ordentlig" på snapchat. Så etterhvert ble det meldinger og telefon samtaler og facebook. Vi snakker jo i timesvis hver dag. Vi å har ganske mye ting til felles og vi er glade i hverandre.

  Som folk flest sier: "ingen hinder for kjærligheten"

 • JegHåper ett år siden #6

  Vi har kjent hverandre nå 5-6 måneder tror jeg, så en god stund, men startet å bli glade og forelsket i hverandre for kunn noen uker siden.