• Ka faen ?

  Startet av Lyrics  9 år siden

  Hei, jeg er en gutt på 15, som verken henger med dårlige folk, røyker, går på dop, er lenge ute om nettene, gjør for det meste egentlig ikke noe galt.

  Men, alikavel, er det jeg som får mest kjeft hjemme.
  Moren min sier jeg er frekk etc, men jeg er ikke frekk, eller er jeg ?

  Jeg sier fakta, og kansje litt på en " kjepphøy " måte. Når vi har en diskusjon om noe, og ser ut som om jeg har overtaket, så kjefter hun og smeller og ber meg gå på rommet, + + + masse straffer.

  Jeg er omtenksom, snill, rolig, etc. har ikke noen psykiske problemer eller lignende.


  Det var en gang jeg var sur på henne fordi hun hadde tatt facebooken min vekk i noen månder, fordi en liten filleting som jeg sa på kødd på Facebook..

  Da hun kom hjem, og spurte meg om hvem jeg hadde vært med. Og jeg sa bare " ingen " . Så sier hun blablabla, og jeg sier " Joda, var med noen " ellernoe i den duren. Så, ble hun sint fordi jeg løg ? Jeg prøvde deretter å forklare hun at jeg ikke var intrisert i å ha en samtale med henne når jeg var sinna på henne. Og da klikket huhn helt fullstending :S

  De gidd aldri å høre på meg, jeg klarer alltid å komme i trøbbel med lærere, foreldrene mine og andre " autoriteter " -.- Det har vært sånn hele livet.

  Til saken, nå sier hun det er nok! Og at jeg må kansje flytte ned til Stavanger-Sandnes til min ekte far. Hun vet godt at min far har slått meg gjentatte ganger, og kan lett gjøre det igjen. ALIKVAEL vil hun sende meg ned der ?..

  Jeg skjønner ikke ? Jeg gjør sjeldent noe galt, krangler med familien. Men det er vel normalt, sant ? Alikavel, er det jeg som får værst med kjeft! ..

  Jeg syntes jeg er lykkelig ? På en måte, jeg har skaffet meg en kjæreste. Er helt i hundre!

  FORSTÅR IKKE DET FORBANNADE PROBLEMET!!!

  Unnskyld språket, men er ganske annoying : / Jeg er fra Bergen, og vil neppe flytte ned til Stavanger-Sandnes.

  Takk for at du gidd å lese om problemene mine, er ikke godt fortalt. Men får håpe noen forstår, og kan komme med noen realative gode svar som kan hjelpe meg! :]

  - Lyrics

 • Svampebob 9 år siden #1

  Teit : / Jeg skjønner godt at du ikke vil flytte hit : ) Forstår ikke hvorfor moren din vil sende deg til faren din som har slått deg, og sende deg vekk fra venner og kjæreste!! Du burde prøve å snakke med henne, og si absolutt alt du føler om saken. Jeg kranglet veldig mye med mamma og pappa før, men jeg snakket med dem, og det hjalp! Uansett om hun blir sur når du snakker elns, så burde du prøve så godt du kan å ikke være sur eller nebbete tilbake. Det løser ingen problemer... Bare prøøøv å si til henne at du vil prøve å løse problemene (men du må jo mene det,da)... Begge to må jo skjerpe seg, selvfølgelig ; )

 • Mawmaw 9 år siden #2

  Heisann.

  Jeg skjønner det er hardt med familien, og det er typisk med foreldre som bare gir deg straffer, maser, klager over ingen ting..
  Faren min slo meg fordi jeg hadde tatt potetene på feil ovnplate liksom..

  Men om du ikke vil flytte til faren din, si ifra, snakk med henne rolig, og om hun gir deg straffer, plikter, sender deg på rommet, si noe som "Se, du gjør det nå igjen.."

  Du høres ut som en snill og søt gutt, og du bør ikke ta orde fra en drittsekk..
  Det du kan gjøre er å overnatte hos en person, å ikke ta med mobilen din, ikke si ifra eller noe sånt, eller ikke svare om hun ringer, og få vennen din evt. å lyve om hun ringer å spør om du er der, så hun kan bli litt bekymra for deg.
  Eller du kan ringe barnevernet å si det, og de snakker med hun.
  Du kan true henne med det også.

  Jeg håper det går bra med deg, du høres ut som en fantastisk gutt.
  Mvh Mawmaw ^w^

 • Ganstha 9 år siden #3

  Kanskje du burde prøve å si til mammaen din at du har problemer med å se hva som er frekt og ikke. Å at mammaen din skal si i fra når du er frekk... det gjorde jeg og det går mye bedre.
  Og vis mammaen din vet at pappaen din slår deg så trur jeg neppe hun sender deg ned dit, hun sier det helt sikkert for trusler...
  Prøv så godt du kan og sette deg ned og ta en alvorlig diskusjon med mammaen din om at du ikke klarer lenger den behandlingen hun har gitt deg.

  Jeg skjønner gått at det er irriterende og føle at du får skylda for alt. Jeg føler det sånn selv, men kanskje det ikke er sånn? kanskje rett å slett det er du som trur det, og at du føler at de andre ikke for lik behandling som deg.

  Håper det hjalp litt...
  MVH Ganstha

 • Lyrics 9 år siden #4

  Takk for svar!

  Jeg har prøvd din metode før Ganstha, men det funker bare ikke :S
  Det er ikke trusler hun kommer med, med å sende meg ned til Sandnes.
  Hun har allerede snakket med min far om det : -S

  Vel, får bare prøve! Takk for svar og gode tilbakemeldinger ellernoe ; P

 • Ganstha 9 år siden #5

  Okei, da kan du jo prøve og kontakte barneverne eller noe... prøv å få noen til å se deg, noen voksne i familien som du kan være med eller noe... bestemor eller tante eller noe sånt. Til du og mammaen din har fått ordnet opp i problemmet.
  - Ganstha

 • Naram 9 år siden #6

  Uff, det må være lite gøy da.. Kanskje snakk med mormoren din hvis du kan, kanskje hun kan gjøre noe, siden hun tross alt er moren til din mor! Eller noen andre i familien? Du kan jo også snakke med helsesøteren på skolen :)
  Hun kan hjelpe, og hun har taushetsplikt inntil du sier at hun kan si det til noen!

  Kanskje dere begge to bare trenger litt tid for dere selv, så da kan du jo evt. bo hos noen andre(venner, familie) i noen dager eller noe..

  - naram

 • kjetil330 9 år siden #7

  Aaaahh... Moren min er også sånn mot meg.. Se da.. At jeg ringte til noen når vi satt i bilen. Hun kjørte.. Og da jeg la på begynte hun å kjefte på meg.. AAAAHH FAEN!! NÅ BEGYNTE HUN IGJEN!! AKKURAT NÅ NÅR JEG SKRIVER DENNE MELDINGEN.. så kom hun innpå rommet mitt og begynte å mase på meg om noe.. bla bla bla.. så spurte jeg om jeg kunne få litt fred.. Så klikket det helt for hun så rev hun ned det som hang på døren og sa "plukk det opp" så smalte hun igjen døren, og jeg hørte rasende trappetrinn ned til kjøkkenet.. Fy flate..


  Unskyld for språkbruket.. men Jeg er og fra Bergen.. Og hvis du vil ha kontakt med meg så send meg en melding.. Så kan jeg kansje hjelpe deg.. Fordi jeg har klart og overleve..

 • fotballjenta 9 år siden #8

  Wow, dette er jo litt alvorlig også.
  Jeg vet jeg høres ut som en teit unge som alltid går til en voksen når jeg sier dette, men... Snakk med helsesøster. Det er så sjukt deilig å snakke med en voksen selvstendig person om noe sånt når man har det ganske jævlig, eller ikke jævlig, feil ord. Men ikke såå bra da.
  Hadde jeg vært deg, ville jeg vell helt ærlig vært litt redd. Dette er vell litt tøft å høre om moren din, hun er sikkert en grei person, men du virker tøff nok til å ta det til deg; Det virker rett og slett som hun har gått i gjennom en del dritt selv og lar det gå utover deg.
  Kanskje ikke dette er det rette, bare et teit tips fra en liten dum 14-åring, men faktisk burde du kanskje komme deg litt bort fra moren din. Bo hos en annen, hun må innse at hun må skjerpe seg en del..
  I et sønn-og-mor-forhold, skal ikke du være den som må ta all dritten, du burde få lov til å skrive og være den umulige tenåringen, sånn som jeg er! Haha, love it.
  Men du virker som en jævlig kul gutt, noen ganger skulle jeg ønske dette ikke var en anonym side. Skulle så gjerne ha snakka mer med deg om dette, prøvd å hjelpe deg mer, og høre åssen det gikk med deg.
  Men jeg er sikker på at det ordner seg for deg!
  Det finnes håp i alle, alt og i alle situasjoner! :) Aldri glem det.

  Stå på!! :D