ForumFamilie, venner og kjærester / Jeg vil bare dø.
 • Jeg vil bare dø.

  Startet av Chosen  10 år siden

  Min nydelige Mamma døde for nesten 1 måned siden. Alt gjør så vondt. Jeg har prøvd å kjempe videre lenge nå, men jeg overdriver ikke når jeg sier at alle de drømmene jeg pleide å ha for framtiden min ikke betyr EN DRITT lenger.

  Når jeg tenker på framtiden uten moren min, at hun aldri kommer til å få se barna mine, le sammen med meg igjen eller velge ut brudekjolen min med meg når den dagen skulle komme, blir jeg helt kvalm. Det eneste som gjør meg glad er tanken på å ta selvmord og få se henne igjen.. Da blir jeg så lykkelig, og får endelig ro.

  Framtiden betyr ikke noe lenger. Hvis en eller annen kom til meg nå og tilbydde meg en karrierè som berømt Hollywood skuespiller (alltid vært min drøm) eller døden, så ville jeg valgt døden. Og jeg ville vært glad over valget mitt.

  Jeg har begynt å kutte meg.. Tror ikke jeg orker å være her lengre. Alt er bare så fælt. Det eneste jeg vil er å være sammen med Mammaen min igjen.. Herrigud, jeg savner henne så høyt!!

  Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg kommer nok til å ta selvmord. Jeg kommer til å vente ett par måneder til bare for å være sikker på at ting ikke kommer til å bli bedre (hvis jeg orker..), men det eneste jeg egentlig vil er å bli begravet ved siden av Mammaen min. Mitt største ønske.

 • -Lilleblomst 10 år siden #1

  Jeg kondolerer :(
  Men du?? det hjelper ikke å løpe fra problemene dine ( dette vet jeg)
  Jeg skjønner at du har det vondt men smerten kommer til å bli mindre , tenk på det positivet tenk at hun er i et godt sted og passer på deg , jeg tror at hun ville at du skulle være lykkelig , det er fult forstålig at du har det vondt og trenger noen å snakke med , prøv å snakke med helsesøsteren din , eller en annet menneske som du stoler på og er glad i , dette kan hjelpe deg å komme videre :)


  Ønsker deg all lykke i fremtiden Stor klem fra LilleBlomst

 • -Sunny 10 år siden #2

  Hei Chosen.
  Kondolerer så mye.. Jeg forstår du må ha det veldig vondt..
  Jeg har selv mistet et familie medlem til kreft.. Jeg husker at jeg følte verden gikk under.. At jeg aldri vill smile .. at livet var slutt. Jeg var rasende da jeg så at verden ikke gikk under, at folk levde videre. Jeg føler at du mer en noen andre skjønner dette.

  Jeg sørger enda, jeg tenker på den personen vær dag. En stund tengte jeg på kutting. Jeg hadde så mye smerte inni meg jeg ville få ut.
  Det savne du snakker om kjenner jeg og det river i hele hjerte, som en tørste man aldri kan slukke..
  Det er viktig at du gir deg selv tid til og sørge, gråte, hyle. Få allt ut!
  det er sikkert andre i femilen din som også føler det samme, de kan det være godt og snakke med.

  jeg tenke at denne personen som betydde så mye for meg hadde vert så trist viss den visste jeg gjorde meg selv vondt. Den personen ønsket at jeg skulle leve. Det var jo tros alt det den personen hadde sørget for i alle år, at jeg skulle leve lykkelig.
  Livet er for kort og døden er evig, ja for en klisje. Men for meg er det sant. For jeg tror ikke på noe liv etter døden..
  Det må være fint og tro man møtter dem igjen. Ville du ikke møtte moren din som voksen? Fortelle henne om barna dine, bryllupet. Hun er nok kjempestolt av deg uansett.

  Du kan også snakke med en psykolog om det, men jeg skjønner at akkurat nå ser man ikke vitsen i noen ting..
  Jeg føler smerten din, og jeg håper at du snart får det litt bedere.

  Mvh Sunny.

 • Mawmaw 10 år siden #3

  Jeg kondolerer.. Det er så trist å høre folk miste folk de elsker.
  Moren min er død selv, men hun døde da jeg var 5 så whatever jeg kjente jo henne ikke.
  Men IKKE ta selvmord! Det er mange som er glad i deg/elsker deg der ute, ikke gjør noe dumt værsåsnill.
  Det dummeste du kan gjøre er å kaste bort hele livet ditt. Det kan være din eneste sjangs på å leve, å ha følelsen du lever.
  Jeg elsker sånne små ting i livet, og tenker litt halv positivt. Jeg blir glad av sjokolade f.eks. Jeg er ikke en sånn feit typisk fjortis som eter godis 24/7, jeg er merklignok undervektig..

  Men ikke ta selvmord. Moren din ville ALDRI ønske at du skulle dø på grunn av henne..
  Ikke ta selvmord. Hun vil alltid være med deg, du trenger ikke dø for å komme til henne..
  Du er med hun allerede c:

  Håper det går bra.
  Mvh Mawmaw c:

 • Usikke r 6 måneder siden #4

  Vis jeg får døds angst tenker jeg[ husker du hva som var før du ble født?] nei du gjør ikke det vettu. Men synes døden har blitt skumlere eller mamma døde i 2018

 • Usikke r 6 måneder siden #5

  Mamma døde julen 2018

  Skjener meg igjen så sykt igjen🙏

 • Noone11 2 måneder siden #6

  Jeg vil dø er det noke måte uten smerte

 • Brukernavn* én måned siden #7

  Kondolerer rip😔🥀
  Vil bare si 1 ting.. Aldri, aldri, Aldriiii ta selvmord! Plis bare ikke gjør det sånn seriøst. Aldri skad deg selv jeg skjønner det er tungt men bare ikke, aldri ta selvmord ikke prøv på det engang. Du er en som kjemper du er sterk du klarer dette! Ikke tenk på fremtiden bare ta ting som det kommer. DU klarer dette DU er sterk DU er en vinner og en kjemper som aldri gir opp noe DU skal få en fantastisk fremtid DU og dine barn skal snakke og le sammen og du skal vise dem bilder av den nydelige moren din! Du skal ikke dø du skal oppfylle drømmen din! Kom igjen du klarer dette..
  A
  L
  D
  R
  I


  G
  I


  O
  P
  P
  !