ForumFamilie, venner og kjærester / Jeg er bifil?
 • Jeg er bifil?

  Startet av maren-97  10 år siden

  Heihei folkens! Jeg har nettopp funnet ut at jeg er bifil, eller, jeg trur det i hvertfall (er litt usikker med min legning).

  Men jeg vil vite om det er noen homofile, bifile eller lesbiske som kan fortelle litt om hvordan de ble det ;-) Det trur jeg hadde hjulpet meg masse.

  Håper noen er villige til det, klem Maren :D

 • Mawmaw 10 år siden #1

  Heisann ^^

  Jeg er bifil, og har en bifil kjærste. Vi er begge jenter.
  Jeg fant ut jeg var bifil når jeg var 13 (er ganske moden for alderen) pga en jente jeg likte.
  jeg trodde ærligtalt hun var en gutt først.
  Men jeg likte henne uannsett kjønn. Og før det VISTE jeg liksom at engang kom jeg til å ende opp bifil, fordi jeg synes jenter og gutter er søte, og blir tiltrukket av begge kjønn.

  Jeg personlig tror at alle er bifile. Alle homser KAN bli forelsket i en jente (har bevist det, høhø) og alle lesber KAN bli forelsket i en gutt.
  Alle hetro kan bli forelsket i hvilket som helst kjønn, man vet aldri.
  Life is just like that, and you have to accept it.
  Så ifølge meg, er alle bifile.

  Lykke til vidre, håper du klarer deg. Kanskje du tilogmed ser litt nytt på ting c:
  det gjorde jeg.

  Mvh Mawmaw ^w^

 • mammapappa 10 år siden #2

  MawMaw har egentelig et godt poeng der x]

  men føler du at du tiltrekkes av jenter også, så er du nok bifil Ü

  er bifil selv :3

 • Tankefull 10 år siden #3

  Titttei ^^

  Ja, si det.. : p Neida. Jeg fikk følelser for ei venninne(er jente selv) også enda ei jente, også likte jeg hun første igjen. OG litt sånn greier, frem og tilbake. Fant det vel egentlig ut da jeg fikk følelser for venninna mi.

  Har tenkt litt frem og tilbake om jeg er bi eller lesbisk men det er vel det samme i denne sammenhengen : p

  Lykke til videre! : )

 • megnorge 9 år siden #4

  HEI :)

  Jeg er homo (gutt) og fant det vel egentlig ut da jeg var 13, men jeg har ikke vært helt 100% sikker får nå (er 14 nå + jeg er ganske moden for alderen). Jeg synes gutter er kjempesøte (for hetrofile vil det nok høres kjemperart ut). Jeg blir forelsket i gutter og hvis jeg ser en søt gutt så stirrer jeg liksom hele tiden, spesielt når det er på tv (haha, sitter ikke å stirrer på folk i all offentlighet lixom). Men jeg synes det er litt vanskelig å innrømme overfor meg selv at jeg er homo. Jeg vil lixom ikke være det pga mobbing og at folk ikke liker meg. Ingen vet at jeg er homo, men jeg har ingen venner og da er det vanskelig å si det til noen (og jeg forteller det aldri til foreldrene mine. hvis det skjer må det bli lenge til). Lykke til :D

 • Hellocats én måned siden #5

  Jeg er bifil og fant ut av det da jeg var 12-13 år. Første gang jeg hadde jentekjæreste var da jeg var sikkert. 12 år Det kan noen ganger være vanskelig og stå opp for seg selv eller komme ut av skapet, men det er vert ❤️❤️