ForumFamilie, venner og kjærester / Hvordan fortelle at jeg liker han?
 • Hvordan fortelle at jeg liker han?

  Startet av Katharina  11 år siden

  Heii..
  Jeg lurer på en ting.. Jeg liker en gutt veldig godt, og vil si at jeg liker han, men hvordan kan jeg gjøre det uten å si det rett frem? Eks. noen gode hint, tips?

  Katharina..

 • theea 11 år siden #1

  Det du sier her er du nok ikke alene om! mange jeg skjenner ber meg om sånne tips, jeg har jo et tips. Du kan jo prøve og flørte litt med han, flørting er et godt tegn på at man liker noen :- Lykke til !

 • Soulja Boy 11 år siden #2

  Snakke med han litt mer enn vanlig, flørt litt, viss han det kanskje litt mer enn å si det direkte

 • Katharina 11 år siden #3

  Takk for svarene..
  Når det kommer til flørting, og da hinting - så er han som de aller fleste guttene jeg kjenner, så han tar aldri hintene. Jeg må liksom komme med klare hint, som en 9-årig jente hadde skjønt.. Any tips there?
  Men jeg tror vi er på litt god vei, iallefall! :D

 • fr.anonymia 11 år siden #4

  se lenge på ham i timene, snakk litt sjenert med ham i friminutt, kom med den gode gamle "Hva har vi i naturfagslekse"-meldingen. Funket for meg, og da fikk jeg sagt til gutten jeg liker at jeg liker ham. Men han liker ikke meg. -.- Kanskje det funker bedre på deg... <3

 • Katharina 11 år siden #5

  fr.anonymia: Jeg skulle gjerne ha gjort det, men jeg går ikke i klasse med han.. Han er eldre enn meg..
  Synd det ikke funket for deg da:(

 • Duxiru 11 år siden #6

  Hei.

  Jeg forstår deg veldig godt. Jeg har likt en gutt i snart to år nå, og det har jeg holdt hemmelig.
  Jeg har holdt hemmelig at jeg har likt en gutt i to år snart. Men så skjedde det noe som forandret ALT:
  Noen uker før påskeferien fortalte han at han liker meg. Han fortalte det på msn. Vi kjente hverandre en smule fra før av, ettersom vi hadde prata en del sammen på msn før. Ettersom jeg er så utrolig sjenert, tør vi nesten ikke prate utenom mobil og msn.
  Ikke saklig, iallefall.
  Noen dager senere, etter at han hadde sagt at han liker meg, så sa jeg at jeg liker han, jeg også. Da ble han overrasket, for han hadde aldri trodd jeg ville like han.
  Og etter påskeferien (denne uka, egentlig) så prata vi mye på msn om at vi kunne være sammen, men ingen av oss turte å spørre den ene. Så jeg gjorde det rett og slett. Jeg skrev: "Jeg spør deg." Og DA var det gjort. Jeg angrer ikke et sekund på det.
  For nå er vi sammen.

  Et tips: Grip sjansene UANSETT. De kommer kanskje ikke så lett tilbake igjen, UANSETT hvor hardt du ønsker det. Uansett hvor vanskelig det er å gripe sjansene, så grip dem.
  Tenk sånn: At du aldri, aldri skal angre på noe du ikke har gjort. Og hvis du ikke vil angre på ting du ikke har gjort, så gjør dem så du slipper å angre på at du ikke gjorde det der og da.
  Det er bedre å angre på noe man har gjort enn noe man ikke har gjort. Da har man fått mer erfaring, man vet mer, og det føles faktisk en milliard mye verre å føle at man angrer på at man ikke gjorde noe der og da, enn å gjøre noe man virkelig angrer på.

 • Hawsiwer 11 år siden #7

  Hei du trenger ikke å si det til han men du kan flørte da skjønnen han/hun at du liker HAN/HUN