ForumFamilie, venner og kjærester / Å føle seg alene i et forhold
 • Å føle seg alene i et forhold

  Startet av Hest5262  8 måneder siden

  Jeg har hatt en kjæreste de siste to årene, men jeg begynner å føle meg så alene og fortapt i forholdet. Jeg elsker ham, men det begynner å bli mer dårlig en godt. Han sliter mye med å kommunisere, men prøver heller ikke å forbedre seg. Selv om jeg sier vi kan gjøre det sammen. Så hver gang det blir en konflikt i forholdet, så tar han kun avstand og vil ikke snakke om det. Syns det er helt innafor med litt pusterom før man snakker, men han vil aldri snakke om det senere heller. Han føler alt er unødvendig og snakke om og blir irritert om jeg prøver å ta opp noe som har plagd meg en stund. Pga av dette får man aldri snakket ut om problemer, og føler det bare bygger seg opp mer og mer problemer som jeg hele tiden ser tilbake til, fordi de på en måte ikke har blitt «løst». Og det får meg alltid til å føle meg så dårlig når han sier jeg ikke burde føle det som jeg føler fordi han ikke syns det er noe big deal, at det er unødvendig og snakke. Så jeg vet ikke helt hvordan jeg kan få dette til å bli bedre.

 • s1407bek 8 måneder siden #1

  Æsj det høres ut som en umoden og ekkel fyr, dropp han for selvrespekten din! DU skal ikke få deres forhold til å bli bedre, bare si ifra hva du føler, og om han ikke respekterer det, gå.

 • Isbjørnen én måned siden #2

  Vet hvordan det er..

  Du må kanskje være mer bestemt. Jo lengre du holder det inne, jo verre blir det.. tro meg, jeg skulle ønske jeg hadde sagt ifra litt tidligere. Du må si at det han gjør er respektløst. Han må få høre dine ord uansett om han mener er unødvendig. Man er bygd forskjellig og man har forskjellige behov. Hvis du syns det er stort, så må du få lov til å snakke om det. Ikke la han ødelegge deg. Fiks på det snarest før det blir verre. Du må skremme han litt også hvis han ikke hører. Lykke til!