ForumPå nett og mobil / Skjermtid
 • Skjermtid

  Startet av Selvlysendesau  3 år siden

  Hei. Hvor mye tid får d på skjermtid? Pappa sier jg bare får være på sosiale medier 30 min pr. dag, skal jg lism være 7.5 min på sosiale medier? (Ig, sc, tt og fb). D r sykt urettferdig synes jg. I tillegg sier han at jg bare får være på tlf en time pr. dag! Og vis da en halvtime går til sosiale medier, så har jg 30 min igjen. Jg har også venner. R d vanlig?

 • egerstygg 3 år siden #1

  Eg vet ikkje kor gammal du er men eg har også skjermtid-greiene. Men eg gjettet riktig passordet, så eg var heldig. Eg fikk være på mobilen i 5-6 timar på skuledagane og kor lenge som helst i helgene. Men eg fekk ikkje bruke telefonen etter kl.11 på skuledagane og kl.12 i helgane. Men du kan vel bruke pc-en din??(hvis du har) Eg syns og det er urettferdig, men eg vet jo ikkje kor gammal du er.. Men eg hadde død hvis eg var deg asså.. Viss du er under 12 eller 11 så er det kanskje sånn passelig tid men hvis du er på samme alder som meg eller eldre, så syns eg det er veeeldig urettferdig ass. Hilsen jente 14 år<3

 • Annanassen 2 år siden #2

  Jeg synes det er ganske lite, for jeg har 2 og en halv time på skjerm om dagen, og jeg er elleve. Det virker hvertfall ikke rettferdig hvis du er eldre enn meg.

 • Rusken123 2 år siden #3

  Jeg synes dette er ganske lite du bør forklare han at de andre i klassen din får være på telefonen lengre.

 • ikkestrengmamma 2 år siden #4

  Dette varierer helt fra person til person, og alderen din. Mobilen din er ikke alt, tenk deg hvordan foreldrene dine hadde det i gamle dager? De hadde jo også venner uten å ha mobil. Skjønner godt det kan være kjipt, men tro du meg, du vil takke foreldrene dine i fremtiden. Prøv å gå ut å snakke med vennene dine, og bli mer fysisk aktiv i stede. Finn deg en hobby du liker. Prøv noe du aldri har gjort før. Uten mobilen vil du bli mye mer kreativ, og finne ut ting om deg selv som du aldri visste om før.

 • Arianator 2 år siden #5

  Har 15 min skjermtid per dag her... tels ikke med meldinger, bare spill og YouTube. Er jeg veeeeeeeeeldig unormal? (Tror jeg vet svaret :P)

 • Jam535 2 år siden #6

  Jeg har 4 timer skjermtid

 • Trust-Me 4 måneder siden #7

  Har ikke sånn, men mobil skrus av 22:30 hver dag