ForumPå nett og mobil / Sendte, og det ble screenet, hele skolen har bildet mitt
 • Sendte, og det ble screenet, hele skolen har bildet mitt

  Startet av Jegerlei  2 år siden

  Jeg er 13 og sendte nudes til en 05 på skolen han screent. Jeg fikk senere vite at han hadde vist det til folk. Som har vist det videre. Jeg orker ikke mer jeg tar selvskading og gjett hva det hjelper mye

 • Jegerherfordeg 2 år siden #1

  Jente 13år, vit at du ikke er alene.
  Du er ikke den eneste som har sendt et nude som det har blitt tatt et screen av. Det bor ca 5 millioner mennesker i Norge og jeg vil faktisk påstå at 1 million av befolkningen har sendt et nakenbilde av seg selv.

  Det som er uheldig er at ditt bilde har blitt tatt screen av. Jeg ser for meg at du kanskje stolte på denne gutten som tok screen, eller kanskje du har et lite crush på han. Det er fortsatt ikke greit at han gjorde det og plis dropp han for alltid og alle andre gutter som er som han.
  Det er straffbart og ja jeg vet det kan høres "teit" ut å skulle anmelde noen for å ta screen av noe du sendte, men du har ikke gjort noe ulovlig ved å sende bilde. Du er kun 13 år! alle gjør feil og du kommer til å gjøre flere feil du lærer av.

  Men det viktigste nå er at denne gutten må få høre at det han har gjort er ekstremt fælt gjort og ikke minst veldig alvorlig. Du må ikke ta det utover deg selv, for som sagt - dette er IKKE din feil! Om hele skolen har bildet ditt så kommer hver enkelt person som har bildet ditt på tlf sin til å være en del av en ulovlig straffbar handling. Det er faktisk ulovlig å ha naken bilder av andre på tlf sin, hvertfall når de absolutt ikke har sendt det til de.

  Vær så snill kjære deg, å anmeld dette. Politet tar slike saker svært alvorlig og kommer til å støtte deg. Ta med deg en person du stoler på, helst en voksen, for det gjør alltid ting litt letter når man ikke er myndig enda. Du må absolutt ikke tvile på å si dette til noen. For alle fortjener å vite hva denne gutten gjør. I tillegg kommer du til å hjelpe andre jenter som vil sende nude eller har sendt nude til denne gutten ved å sette han lyset for hva han har gjort.

  Ikke vær redd for at andre på skolen skal bli sure på deg for at du anmelder, hvis de blir det beviser de bare hvor forferdelig mennesker de er. Hev hodet og stå opp for deg selv! Si til deg selv: ikke f*aen om noen skal gjøre sånt mot meg. Jeg er sterk og jeg skal vise de at de ikke kan dytte meg ned i bakken - for jeg skal reise meg hver gang og vise de hvor mye bedre menneske jeg er enn de.

  Mot til å leve! for real.

 • SadLad84 2 år siden #2

  Ikke send nudes til gutter med mindre du stoler 100% på han, ps. Jeg er gutt selv (14)