ForumPå nett og mobil / Nettvenner?
 • Nettvenner?

  Startet av Eselet  3 år siden

  Hei, jeg har en nettvennine som jeg er skikkelig glad i. Memme vet ikke om det, hun synes det er "farlig" å snakke med fremmede. Jeg måtte slette Instagram på grunn av dette. Men nå har jeg lastet inn igjen det uten at hun vet det.. jeg fikk meg en ny nettvennine, som jeg snakker med vær dag! Men mamma vet ikke om at jeg har Instagram, og jeg vil møte henne. Hvordan? Noen som har det samme leis?

 • ja.du.kan 3 år siden #1

  Hei!

  Åhh, dette traff meg virkelig rett i hjertet. Jeg hadde/delvis har en internettvenninne. Jeg skjønner at moren din synes dette er farlig, for det var akkurat det min mamma også sa. Jeg holdt dette forholdet jeg hadde til hun jenta via internett hemmelig for mamma og pappa over en god stund.

  Hun første venninnen min ble min beste venninne ever. Så gikk det på skeis, og vi sluttet helt å snakke. Forferdelig. Jeg har grått meg i søvn flere ganger grunnet dette. Kuttet meg har jeg også. Det er det som er farlig. Man kjenner ikke de over internett. Det forholdet vi hadde ville jeg så gjerne beholdt for resten av livet, men så ble det nå ikke slik. Kanskje det var meningen hele tiden.

  Nå har jeg en annen venn over internett, men vi snakker egentlig ikke så mye lengere. Dessverre. Men dette betyr ikke at forhold over internett ikke kan fungere. Om du har en ekte venninne via internett så er dette fantastisk. Ta vare på henne.

  Over internett er det lett å lyve. Pass på så du ikke gjør dette. Det er viktig at hun alltid kan stole på deg, slik som du kan stole på henne. Når det gjelder å møte en man aldri har møtt før, kan dette være farlig. Men også fantastisk. Jeg vil råde deg til å ikke avtale å møtes med det første.

  Lykke til videre i forholdet deres. Hils henne fra meg da ;)