ForumPå nett og mobil / Nettkjæreste
 • Nettkjæreste

  Startet av zæ0011  ett år siden

  Jeg ble utnyttet av en gutt som er 13 år . Jeg chattet med han på Insta og jeg snappet med han på Snap. Jeg ble ikke så veldig glad når jeg fant ut av at han utnyttet meg, men jeg hadde en annen gutt på Insta og han er 14 eller 15 eller 16 år. Han fikk meg i bedre humør i går og når jeg fortalte til han om at jeg var singel så spurte han meg med en gang om jeg ville bli sammen med han og jeg sa ja. Jeg fortalte til han om at jeg skulle videochatte med en gutt og da sa han til meg at jeg ikke skal svare eller videochatte med gutten. Jeg synes at det blir feil at han skal bestemme hvem jeg skal snakke med og hvem jeg ikke skal snakke med. Jeg tror at han kanskje er redd for at jeg kan bli utro mot han, men jeg vet selv at jeg ikke kommer til å være utro mot han på en stund. Jeg vil videochatte med gutten som jeg hadde avtale med i dag. Hva skal jeg gjøre? Jeg vet ikke hva jeg skal si til kjæresten min når jeg vil videochatte med gutten som jeg hadde avtalt med.

 • Anonymbruker123 ett år siden #1

  Har han sendt bilde av ansiktet sitt? Og hvordan vet du at han er 13?

 • Håper alle får det bra ett år siden #2

  Ehm, du blir manipulert av en "kjærste" du har fått over Internett uten å engang ha møtt? Hva kvalifiseres som å være utro??

 • zæ0011 ett år siden #3

  Ja jeg har aldri møtt han og jeg snakker ikke med han mer. Når man er utro så er mann sammen med mange andre på en gang det er det jeg kvalifiserer som utro.

 • Depresjon.07 ett år siden #4

  Jeg har også nett kj vi klarer oss vi er to jenter og bor på hver sin side av Norge har aldri møtt henne da lykke til<3

 • zæ0011 ett år siden #5

  Jeg er nå sammen med en som bor i hovedstaten i Norge, men jeg har enda ikke møtt han, men jeg snakker mye med han på telefon. Jeg skal møte han i påskeferien når han kommer til den byen jeg bor i Norge. Han vil ha samleie med meg ved første møte, men jeg vet ikke om det er så lurt at jeg og han skal gjøre det ved første møte, men jeg er egentlig ikke imot å ha samleie med han ved første møte. Jeg gjør alt for å ikke miste han. Jeg dumpet kjæresten min en gang fordi jeg valgte en som brukte meg istedenfor kjæresten min som faktisk liker meg for den jeg er og ikke bare på grunn av kroppen min.