ForumPå nett og mobil / JEG ER LIVREDD, plis hjelp
  • JEG ER LIVREDD, plis hjelp

    Startet av Sosial-angst  8 måneder siden

    Jeg snappa litt med en fyr (han er 5 år eldre) plutselig spurte han om jeg ville ha dicpicks jeg sa nei men han gjorde det like vell, og jeg ble med på det. Jeg angrer sykt og han sende video at han runka og skrev sånn «jeg har lyst til og binde deg fast kysse deg nedover nakken og ta beina dine over meg og slikke deg» osv jeg ble ukonfeltabel. Nå angrer jeg på det jeg sendte. Jeg har ikke blokket han eller no, og jeg kan ikke anmelde fordi jeg var jo mef på det. Plis hjelp meg. Jeg er redd. Og for at mamma og pappa skal finne ut.

  • Eksistens 8 måneder siden #1

    Jeg vet ikke helt hvordan du skal komme ut av situasjonen da jeg ikke vet hvordan vedkommende ville reagert, men jeg synes i hvert fall ikke du skal gjøre det igjen. Avhengig av hvor gammel du er kunne du eventuelt bare rapportert det og blokkert det siden det mest sannsynlig ikke er lovlig om han er så mye eldre. Det blir nok bare verre hvis du ikke sier ifra, selv om du risikerer at foreldrene dine finner ut.

    Kort sagt så er valget ditt enten å holde det hemmelig for foreldrene dine og potensielt synke inn i et hull der du kan bli tvunget til å gjøre ting du ikke vil, eller du kan si ifra, og få det til å stoppe, selv om du vil få kjeft. Husk at dette er livet ditt, så du bør tenke på hva som er bra langsiktig.