ForumPå nett og mobil / Hun forandra seg helt
 • Hun forandra seg helt

  Startet av StorJente15  ett år siden

  Dette er en lang tekst. Takk for at du leser, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre...

  Jeg fikk en helt ny venn. Vi kaller henne Mina. Jeg møtte henne på starten av året og hun er ett år eldre enn meg. Vi ble nærmere enn jeg trodde og vi hadde det alltid fint I lag. Mina har mentale problemer og har blitt diagnosert med forskjellige ting som har med det å gjøre. Jeg har selv psykiske problemer, men jeg har aldri sakt det til noen utenom en av mine beste guttevenner. Hun la ut et bilde av en test hun hadde tatt på snap. Testen handlet om mentale lidelser. Jeg tok testen og sendte henne et bilde av resultatene.

  Da gikk det galt. Hun forandret seg helt og begynte å sende masse stygge ting på melding til meg. Hun kalte meg dum og sa at jeg ikke viste noen ting om mentale lidelser. Og at hun ikke var overrasket over at jeg ikke visste noen ting. Hun sa at tester på nett ikke betydde noen ting og ikke telles som diagnoser. Noe som jeg er helt klar over og aldri har sakt. Jeg tok testen fordi jeg kjedet meg, men når jeg sa det til henne sa hun at deg var bullshit. Jeg blocket henne för en stund siden fordi jeg ikke kunne være på telefonen uten å se hva hun sendte til meg.

  Alt det hun sa var veldig sårede. Spesielt siden vi ble nære så fort, og hun bare plutselig forandret seg. Før dette skjedde bingewatcha vi hele shrek serien.

  Problemet nå er at jeg og Mina er i den samme vennegjengen med de to andre bestevennene mine. Vanligvis ville jeg gått rett til Pia eller Frida for å snakke om det som skjedde, men siden Mina også er en del av gjengen vil jeg ikke blande de inn. Jeg vil ikke at de skal få nye tanker om Mina på grunn av noe hun gjorde mot meg. Jeg er ikke redd for å si det jeg mener, men jeg hater å krangle med folk. Spesielt når det kan ødelegge hele vennegjengen min.
  Jeg er helt fortapt fordi jeg har ingen jeg kan snakke ordentlig med om dette. Jeg vil ikke fortelle det til noen voksne. Fordi som sakt har mina mentale lidelser, og jeg kan ikke fortelle om det som har skjedd uten å si at mina sliter og at jeg selv tror jeg trenger hjelp.

  Jeg klarer ikke være nær henne, men jeg, hun, frida og Pia er alltid ilag. Jeg kan ikke slutte å være med de to beste vennene mine.

  Aner ikke hva jeg skal gjøre ) :

 • Marixox ett år siden #1

  Du burde bare spørre hun om hva galt du har gjort og si at du tok den testen for kød og ikke mente noe galt for og såre hun

 • StorJente15 ett år siden #2

  Det er akkurat det jeg har sakt

 • 150806 ett år siden #3

  Mina er såra fordi du ikke vet hvordan det er å ha mentale lidelser. Hun ble sikkert veldig lei seg siden du sa at du hadde mentale lidelser. Jeg sier ikke at det som skjedde er din fei for det er det ikke. Jeg tror bare at mina ikke synes det er gøy at folk kødder med sånt siden hun sliter med det akkurat nå. Hun er sikkert veldig sårbar rundt det temaet. Men spør henne hvorfor hun ble så sur. Si til henne at det ikke var meningen at det skulle bli sånn. Si at du angrer. Og at det var dumt at det skjedde siden dere var så gode venner. Si at du ikke tenkte over hva som ville skje. Spør henne hva du må gjøre for å bli venn med henne igjen. Si til henne at hun misforsto hele greia og at du savner henne. Da blir dere nok venner igjen. Sry for at jeg svarer så sent. Men lykke til:)