ForumPå nett og mobil / Han sa jeg var noe av det styggeste han noen gang hadde sett
 • Han sa jeg var noe av det styggeste han noen gang hadde sett

  Startet av 00idk00  ett år siden

  Jeg kranglet med en gutt. På mld så på en måte nettmobbing. Vi hae kranglet et parr ganger før men han sier bare ting æ aldri tok meg nær av. Denne krangelen ble stor og stygg. Han sa «du tror du er så perfekt fuck deg ditt lille barn, du er det styggeste jeg noen gang har sett,jeg hater deg du kan gå å brenne i helvetesuka er en bitch fuck deg, voks opp herregud. Jeg tok meg nær av det han sa og nå føler jeg meg kjempe stygg. Skulle virkelig ønske jeg så ut som noen andre, alle andre enn meg

 • zæ0011 ett år siden #1

  Det han skrev til deg er ikke greit. Du er helt sikkert veldig fin. Du må ikke tro på alt det folk sier til deg. Alle er fine og perfekte og det er du og. Ikke skriv noe mer til han på en stund som at han kan roe seg litt ned. Husk du er fin og perfekt som alle andre er. Jeg ønsker deg alt godt. Mvh: Jente 14 år.

 • Noen.. ett år siden #2

  Herregud for en dust!😡 han har ikke rett til å si sånne ting! Si det til en venn og foreldrene dine (eventuelt helsesøster på skolen). Si til han også har følelser, og ble såra av det der. Hvis han responderer like idiotisk, bare si noe som får ham til å tenke (ikke banning).
  Hvorfor krangla dere btw?
  Ønsker deg lykke til
  -jente 12 år

 • Jente09 ett år siden #3

  Noen.. hvorfor skriver btw vet du hva det betyr? Det gjør jeg ikke skriv sånt nør du ikke vet hva det betyr?

 • Halloiluken ett år siden #4

  Jente09, btw betyr «by the way»