ForumPå nett og mobil / DIC PIC OG NUDES!!!
 • DIC PIC OG NUDES!!!

  Startet av lost03  2 år siden

  Jeg føler det er så mange som opplever press på og sende nakenbilder av seg selv, hvis en gutt sender ett nakenbilde og skriver "liker du det du ser, send nudes?" og du skriver "nei" og de kanskje skriver igjen "visste du ikke kom til og gjøre det" kan det oppleves som press, eller er jeg alene om dette?! det er så mange som opplever og få nakenbilder, eller som blir pressa til og gjøre det selv.
  Jeg personlig har det skjedd med, faktisk rett før jeg skrev dette innlegget, fikk jeg en gutt på snap, som sendte dic pic og skrev "liker du det du ser, send nudes", jeg personlig synes dette er ukonfortabelt og få, og jeg føler selv det er fler og fler, både gutter og jenter som enten opplever press, eller får disse bildene. Eller er jeg alene om tanken?

 • zæ0011 2 år siden #1

  Jeg ha fått dick picks fra gutter og menn som er 25år eller eldre og jeg synes det er ekkelt å få det og mange har presset meg til å sende nudes og noen av dem har presset meg til å videochatte. Jeg har også fått videoer fra menn der de runker og jeg synes det er ekkelt og mange spørr meg om jeg liker det jeg ser og noen spørr meg om jeg synes kuken demmes er fin. Jeg prøver å ikke bry meg om slike bilder som jeg får, men det er vanskelig. Vennlig hilsen: jente 14år.

 • 00idk00 2 år siden #2

  Jeg fikk også et dick pick uten at jeg ville ha det. Det var helt uforventet og det vae bare helt sykt teit!!!!!

 • Jenta05 2 år siden #3

  En gutt jeg var sammen med i sommerferien sendte meg nakenbilde og tok bare en prikk over pikken. Han skrev "gonna shower" . Jeg håper han druknet. Dette er kanskje ikke helt d samme... men d var ikke alt som skjedde mellom oss, og jeg hater ham. Jeg var tilogmed sur på ham og han sender meg det. Takk ass.

  Det skjedde i starten av sommerferien og jeg blir fortsatt lei meg over det, ikke pga jeg savner ham, men fordi det var så utrolig ubehagelig. Han prøvde serr å fingre meg mens vi lå ute sammen med mange andre. ETTER JEG BA HAM SLUTTE! noen tips? Dette haunter meg hver eneste dag ;'(

 • Cleolini ett år siden #4

  Jeg sendte det til noen en gang men nå har jeg lært att det skal jeg alldri gjøre igjenn får hann truet meg til å sende mer ellers dkulle hann legge de ut men jeg bare blokka han å nå er det over han har ikke lagdt det ut men ikke gjør det får en gutt skal like deg får den du er på innsiden ikke på utsiden hilsen jente 07💕