ForumPå nett og mobil / MSN og kamera (angrer)
 • MSN og kamera (angrer)

  Startet av El Mundo Al Revés  9 år siden

  Hei!

  Jeg har gjort noe som jeg angrer utrolig mye bittert på og det er at jeg snakket med en gutt på MSN med kamera på. Han har alltid runket for meg og jeg føler det som litt ubehagelig, men allikevel klarer jeg ikke å ta øynene fra faten selv om jeg heller sitter med andre ting på nettet, så han få holde på med det han gjør slik jeg ikke ser på han. Det som jeg angrer på var at jeg viste med i BH"en, men da viste jeg ikke alt, men viste litt av puppene! Det er noe jeg angrer på og vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Slike ting skal hvert fall ikke skje igjen, og jeg bør vise bedre nettvett. Jeg har ikke vist ansiktet til han og det er noe som ikke kommer til å skje! Hva skal jeg gjøre?

 • Chickita 9 år siden #1

  Hei!
  Ikke bekymre deg, det går fint. Når man sitter på nett er det veldig lett at man gjør ting som man kanskje ikke synes er så gøy litt senere. Det er fort glemt, bare si til deg selv at du ikke gjør det igjen, hvis du ikke har lyst!

  I livet gjør man mange ting man angrer på, det viktigste er bare å se fremover og ikke tenke mer på det. Håper det ordner seg :) klem.

 • LarsJørgen 9 år siden #2

  Ikke medel informasjon om deg selv som mobilnummer, adresse og navn. (både fornavn og etternavn)

  Ikke møt noen på nettet du ikke har sett før, heller ikke trå på limpinnen.

 • vikakappa 9 år siden #3

  @chickita
  Det eer IKKE lett og glemme sånt jeg gjordet det samme og sliter enda med tanker om hva som kunne ha skjedd hvis ikke jeg anmeldte det!

  Du burde fortelle dette til dine foreldre så kan dere anmelde det! Det hjelper!

 • bieberfever 9 år siden #4

  har gjort noe lignende selv, det er ikke særlig gøy akkurat. angrer fælt og det sier du at du også gjør. jeg er enig med både Chickita og Vikakappa fordi det er ganske individuelt om du klarer å glemme sånt fort eller ikke. bare ikke gjør det igjen, uansett hvem personen er og hva han sier til deg!

 • Anonymjente2005 ett år siden #5

  Hva er MSN? Er 05-er har ikke peiling hva dere snakker om🤣🤣