ForumSelvmordstanker og selvskading / Vil brekke foten for oppmerksomhet ;~;
 • Vil brekke foten for oppmerksomhet ;~;

  Startet av ungjente07  ett år siden

  Hei. Jeg VIL brekke foten for oppmerksomhet... Jeg føler at uansett hva jeg gjør så er det rart. Venninen min er populær på nesten hele steget, hun har venner fra andre klasser og mange nettvenner. Hun bryr seg mer om en freakings ny iphone en meg :( hun mister helt interesse for meg, og om jeg brekker foten, kansje hun bryr seg? Hvordan brekker man foten?? 😣

 • RainbowCrash ett år siden #1

  Hei. Kanskje du burde fortelle venninen din om dette her? Jeg vet ikke hvor gode venner dere er, men hvis du finner en måte å snakke om at du ikke liker helt måten hun oppfører seg på så kan hun forstå det og dere kan finne en bedre løsning sammen. Kommunikasjon er ikke en vits, det er bedre å snakke før man antar ting. Hvis du vil at hun skal bry seg kan du kanskje gjøre noe fint for henne? Kanskje hun ikke merker at du blir såret og legger merke til det hvis du sier ifra? Jeg vet ikke helt, men jeg håper du finner en bedre løsning enn å brekke beinet, og det hørtes uansett vanskelig ut.

 • anonym070 ett år siden #2

  det er ingen god idè å skade deg får hennes oppmerksohet, jeg grodde fra min bestis men vi har det fint sammen enda. jeg håper du hadde flere venner, som jeg hadde...

  om hun ikke bryr seg, fortel henne hvordan du føler det, så kan dere ordne opp i det,
  HEIER PÅ DEG!

 • poesisjela ett år siden #3

  Face it or leave it. Den såkalte venninnenen din er langt i fra en god venn, spørr du meg.
  Det at hun prioriterer telefonen sin ovenfor deg, sier litt om hva slags intensjon denne jenten har.
  DU er verdt så mye mere og du fortjener virkelig bien som bryr seg om deg.

  Du skal ikke ty til skading av egen kropp fordi du ikke oppnår ønsket oppmerksomhet. Jeg kan skjønne det er trist å se at hun ikke interesserer seg for deg like mye lengre, men vet du hva, sånn er livet. For alt du vet kan ting være bedre imorra, neste uke eller aldri.
  Ikke ta et vennskap forgitt. Med den tilstedeværelsen du viser er jeg sikker på at du kan få andre, bedre venner, for som sagt, det fortjener du!!