ForumSelvmordstanker og selvskading / Vet ikke lenger
  • Vet ikke lenger

    Startet av bananus  ett år siden

    Vet ikke helt hva jeg skal gjøre lenger. Har ofte selvmordstanker, og vet ikke hva jeg skal gjøre for å stoppe dem. Har vært innlagt hos BUP men følte ikke at det hjalp i det hele tatt.
    Tankene mine dreper meg innvending. Jeg overtenker alt og føler at alt er min feil. Jeg prøver alltid å finne en måte å skylde på andre, men vet innvending at alt er min feil. Jeg trenger virkelig noen å snakke med akkurat nå, men alle chatter er stengt. :( 2 januar er også den værste måneden for meg, da noe skjedde denne dagen. Føler meg ekstra ille, og føler at jeg egentlig burde dø. Jeg vil gi plassen min i verden til en annen, da jeg ikke orker mer av disse tankene. Det er helt jævlig, og ødelegger så mye av hverdagen min.

  • stressajentepå15 ett år siden #1

    er her hvis du vil snakke!!<33 Du skal hvite at du er en nydelig person, og selvfølgelig er ikke alt din feil. Det hjelper kanskje ikke å høre det fra en helt fremmed en som "ikke aner hva hun snakker om". Men jeg har det sånn selv, men har rett og slett lært å forstå at det ikke hjelper å gi all skylden til seg selv. Prøv å nyt deg selv sånn du er, uten masse negative hverdager. Det er også viktig at du fortsetter å snakke ut om ting, for de tankene som dreper deg, vil du snart kunne drepe for godt! Hold motet oppe, fine deg!