ForumSelvmordstanker og selvskading / Tror ikke jeg overlever til 14
 • Tror ikke jeg overlever til 14

  Startet av Hjelptie  ett år siden

  Jeg er 13 år gammel og har slitt med selvmords tanker i 3 år nå.

  Jeg vet ikke om jeg er deprimert, jeg er mere i denne konstante følelsen av tomhet. Jeg har alltid lyst til å skrike eller gråte men ingen ting kommer ut.

  Jeg har planlagt selvmordsforsøk 2 ganger nå men aldri prøvd å gjøre det, men det har blitt altfor ille nå og jeg tror ikke jeg kommer til å se min 14 års bursdag.

  Jeg har prøvd å få hjelp i alle disse 3 årene men jeg blir ikke tatt seriøst. Jeg har snakket med 4 forskjellige helsesøsteren, 3 terapeuter på Bupp og en ungdoms hjelpe-person nå. Jeg har virkelig prøvd, men jeg ser ingen håp for meg lenger.

  Jeg har ikke et dårlig liv, har en fantastisk familie og jeg har venner men jeg er allikavel alltid så tom/trist.

  Jeg er så sliten og jeg orker ikke mere. Dette er kanskje mitt siste desperate rop om hjelp før jeg knekker helt. Jeg er desperat.

 • solsikke123 ett år siden #1

  Man kan prøve alt mulig i livet, og snakke med hvor mange terapauter som helst, men det er bare Jesus som kan fylle tomrommet du føler på innsiden. Jeg anbefaler deg å prøve å be til Gud, om at han skal ta kontroll over situasjonen du er i, og at du skal kunne stole på ham. I Bibelen står det i 1. Peter 5,7: "Kast all deres bekymringer på ham, for han har omsorg for dere". Gud bryr seg om deg, og du trenger ikke være redd, for han er med deg overalt hvor du går. Jeg anbefaler deg å prøve lese i bibelen og høre på lovsang som feks. sangene "Aldri går du fra meg" av Impuls eller "Oceans" av Hillsong UNITED. Det finnes håp for deg! Du er ikke alene. Jente, 17 ;)

 • Marlil1 11 måneder siden #2

  Hei, jeg syntest du bør finne noke til p fylle tommerommet, ein kjæreste eller kjærledyr, noke du kan knytte eit bond til som du kan ha når du får dei følelsene nokon ganger er det beste å snakke med nokon du kan relatere til, altså som har det litt som deg, på godt og vondt, det kan vere godt å få det ut til ein som forstår, Finn noke som kan distrahere deg til du finner ut Kva som mangler til du har løysingen