ForumSelvmordstanker og selvskading / tenker på selvmordstankene mine...
 • tenker på selvmordstankene mine...

  Startet av anonym070  ett år siden

  før hadde jeg selvmordstanker og dreiv med selvskading, nå har jeg sluttet men jeg pleier å få tanker der jeg drar tilbake til da jeg gjorde det og det er helt forferdelig. foreldrene mine vet ingenting bare en fra kors på halsen, og det gjør meg trist å bære den tanken. noen som har noen råd får å ungå dette?

 • poesisjela ett år siden #1

  vonde flashbacks er så normalt men herregud, jeg skjønner at du opplever denne situasjonen som ubehagelig, for det har du all rett til.
  det er nokså naturlig at det ikke er så lett å snakke med de hjemme om det dypeste og jeg støtter deg så sjukt i at du synes det er trist å bære på disse følelsene og tankene, alene. du fortjener å føle deg trygg fine deg<3 hadde jeg vært i dine sko ville jeg i hvertfall prøvd å fått snakka med helsesøster på skolen, en god vennine eller en tillitsfull lærer. om du har vært i kontakt med andre tidligere er det fullt mulig å foreta en ny time.
  LOV MEG at du i allefall prøver å snakke med noen om det, for å ha slike vonde drømmer vil slite noe sinnsykt på psyken din etterhvert...og du fortjener et bra og fint liv. HEIA DEG, stå på!!