ForumSelvmordstanker og selvskading / Tar selvmord snart
 • Tar selvmord snart

  Startet av Haterlivetmitt  6 måneder siden

  Hvorfor? Fordi ingen liker meg. Fordi jeg hater alle og alt. Fordi mamma syns jeg er stygg og feit og helt idiot og kjefter på meg hele tiden liksom skriker. Alt er dritt. Foreldra mine sier bare at d r tull men d r d ikke. Jeg dør snart. De bryr seg ikke.

 • Depresjon.07 6 måneder siden #1

  Du...du er viktig tenk på det det er alltid noen som bryr seg,eller ikke om meg da,du må leve,selv om jeg kommer til å ta livet mitt snart,NOEN BRYR SEG OK?

 • MyChemicalRomance 5 måneder siden #2

  Det er flere folk som er glad i deg der ute. Jeg går igjennom tanker som dette her hver dag, kommer med følelsen, og vet hvordan de rett og slett blokkerer resten av dem. Det er ikke lett, men du må få høre at du betyr mye. Uansett om du tror meg eller ikke.

  På en annen side, så kjente jeg en person som faktisk tok livet sitt... Til og med vi som ikke var nære venner av henne var lei oss.

  Selvmord gir deg ikke frihet. Det låser deg inne i noe forferdelig kalt død.

 • gutten79 5 måneder siden #3

  vi er i samme båt da😪 jeg er familiens sorte får å blir hakka på helte tida, ingen har respekt for meg,,,,,,,,,,men jeg er så stygg at elefantmannen er pen i forskjell,,,,,,,,men uansett keep hanging