ForumSelvmordstanker og selvskading / Tankene mine dreper meg
 • Tankene mine dreper meg

  Startet av Deppa02  2 år siden

  Hei! Jeg er en jente på 14 år. Jeg har aldri opplevd noe vondt på noen måter. Men etter at jeg begynte på ungdomsskolen har jeg fått problemer med selvtillit og prestasjonsangst. Dette vet de voksne på skolen og foreldrene mine, og de prøver å hjelpe meg. Men jeg vil ikke ha hjelp og jeg vil ikke at folk skal kaste bort tiden sin på meg.
  Jeg skjønner ikke hvorfor folk skal kaste bort tiden sin på meg, når jeg vet at ting uansett ikke blir bedre. Jeg trives ikke på skolen (selv om jeg har gode venner), jeg trives ikke hjemme (har alltid bodd i et godt og trygt hjem), og jeg trives ikke med meg selv. Jeg har det ikke bra. Jeg er lei meg hele tiden og tankene mine dreper meg. Jeg orker ikke å leve mer, men vet ikke hvordan jeg skal ta livet mitt.
  Dette kan jeg ikke si til noen. Jeg vil for det første ikke at folk skal kaste bort tiden sin på meg, og for det andre så vil jeg ikke skape problemer for mamma og pappa. Og for det tredje så stoler jeg ikke på folk, så jeg har veldig vanskelig for å åpne meg for folk. Da er det lettest å bare fake et smil..
  Jeg vet ikke hvor jeg ville med dette, eller om det var forståelig, men tankene mine dreper meg dom sagt, så jeg ville bare få det ut (ikke at det hjelper da..).

 • ja.du.kan 2 år siden #1

  Hei! Du må ikke tenke slik. Jeg er sikker på at hvis du snakker med vennene dine, eller foreldrene dine, så vil de bare bli glade fordi du føler at du kan snakke med dem.

  Du sier også at du ikke har lyst å skape problemer for mamma og pappa? Da bør du ikke vurdere selvmord. Om du tar livet av deg vil foreldrene dine sitte igjen med så mye forferdelig. De elsker deg, og det vet du.

 • Deppa02 2 år siden #2

  Svaret ditt betyr mer for meg enn du aner!!<3 Men jeg tør fortsatt ikke å snakke med noen, så da ser jeg på selvmord som den eneste løsningen...

 • ja.du.kan 2 år siden #3

  Så bra å høre at det hjelper deg. Jeg vil at du skal vite at det alltid er noen som du kan prate med der ute. Selvmord er aldri en løsning, ikke et alternativ en gang. Legg tanken fra deg med en gang!

 • ja.du.kan 2 år siden #4

  Du betyr noe for noen. Husk det. Jeg skal be for deg i kveld.

 • DenStilleJentaBakerstIKlasserommet 2 år siden #5

  Hei du. Jeg har slitt med det samme som deg (og sliter kanskje fortsatt). Som folk alltid sier til meg: Å ta sitt eget liv er den dårligste løsningen. Først ble jeg veldig irritert, fordi folk forsto ikke. Det gjør dem fortsatt ikke, forresten, men det viktigste er at du har gode personer som støtter deg. Det vil hjelpe deg her i livet. Jeg slet med å si ting til folk, fordi det var veldig flaut å snakke og skrive om mine problemer. Så jeg startet med å skrive dikt med rim. Det hjalp, og etter det klarte jeg å skrive lengre tekster. Etter at jeg flyttet til Sør-Trøndelag for ca. tre år siden, så har jeg blitt en åpen, god og sosial person. Det finnes folk som er imot meg (fordi de syntes det er rart at folk er deprimerte), men jeg har så gode støttespillere at det går helt fint. Mobbing er ikke bare tortur for meg, men også underholdning. Folk sier at jeg er like ille som mobberne som lager memes og vitser om dem, men det hjelper meg. Jeg syntes ikke folk burde gjøre det da, men jeg gjør det bare mot folk som dømmer andre. Tankene er plagsomme i blant, og derfor burde du prøve å snakke med noen om det. Du kommer til å få det mye bedre etter det. Det kan jeg love deg, fordi jeg har vært i samme situasjon som deg. Du kan klare det. I believe in you, my friend♥

 • Deppa02 2 år siden #6

  Veldig hyggelig med svar, men jeg er så redd for at foreldrene mine skal finne ut hvordan jeg har det at jeg ikke tør å fortelle det til noen...

 • Liten Jente Med Grusome Tanker ett år siden #7

  Har hatt de samme tankene i noen mnd.. føler at jeg liksom på en måte ikke er verdt noe, jeg gjør alt feil, på skolen, hjemme .. overalt. den eneste åpne løsnigen for meg akkurat nå er og ta selvmord..