ForumSelvmordstanker og selvskading / Smokk og Autisme
  • Smokk og Autisme

    Startet av noen111  ett år siden

    Hei alle sammen!! Jeg ville bare fortelle litt om min bror på 14 år som har autisme og eventuelt høre deres meninger etterhvert.

    Så ja min bror har autisme og skader seg VELDIG OFTE og han blir fort rolig når han føler at han er trygg og får hjelp til å roe seg ned men for at han skal roe seg ned får han alltid en smokk som han kan bite på og ja ha i munnen siden han biter familien og seg selv veldig hardt. Jeg synes det er kjempe bra at han klarer å roe seg ned pågrunn av smokken men jeg tenker også noen ganger at en smokk er jo for småunger og han er 14. Faren min tar smokken igjen fra han når han er rolig og da går det bra, han får den bare når han biter og er i et sammenbrudd. Men er det greit å gi en 14 åring med autisme smokk eller kan man bruke noe annet for vi vil ikke at han skal skade seg selv eller oss og den smokken hjelper jo men samtidig tenker jeg jo at han er 14 år da..Hva tenker dere om det her? burde han få lov til å ha den smokken i sånne situasjoner så lenge han kan roe seg ned eller blir det for barnslig? jeg vil bare det beste for han men det er en smokk liksom for småunger så jeg trenger deres råd og svar om dere tenker at dette er greit eller om dere har noen andre forslag! :)) håper noen kan svare så fort som mulig:)

  • Meg ett år siden #1

    Hei. Jeg har angst og biter meg selv av å til. Jeg prøver å la vær, men det er veldig vanskelig og derfor har jeg prøvd å bite på andre ting enn fingrene mine. En av de tingene har vært en smokk og det hjalp. Derfor synes jeg det er helt greit at broren din har en smokk når han trenger det. Det er mye bedre å bite på en smokk istedet for seg selv og andre! Jeg håper det går bra med deg og broren din. Jeg heier på dere!