ForumSelvmordstanker og selvskading / skader meg selv når foreldrene mine er sint
 • skader meg selv når foreldrene mine er sint

  Startet av justmee  9 måneder siden

  Hei
  jeg er jente 14 og jeg har slitt med selvskading.
  men jeg føler bare trangen av og skade meg selv etter jeg har vært med foreldrene mine, etter de har skreket på meg eller sagt slemme ting.
  når jeg er lei meg for noe annet klarer jeg og cope med andre ting men når det kommer til foreldrene mine så vil jeg bare kjenne smerte.

  er dette normalt?

 • Eksistens 7 måneder siden #1

  Hei, jeg synes foreldrene dine har gått litt over streken. Måten man reagerer når de to voksne som skal være et forbilde for deg og støtte deg uansett hva, begynner å skrike og si slemme ting om den du er som person, er det vanskelig å vite hva man skal gjøre. Jeg skjønner hvordan du har det siden jeg går gjennom noe liknende, men det å skade seg er veldig alvorlig. Jeg tror jeg må dele svaret mitt i to.

  Om du skader deg for å gjøre opp for den emosjonelle smerten synes jeg du skal finne en annen måte å takle det. En ting som funket for meg var å skrive ned tankene mine i formen av enten råe ord eller dikt. Du kan også tegne om du vil. Det kan virke rart først, men det kan hende du vil lære å like det. Hvis du vil ha et annet råd kan du også spørre.

  Om du skader deg for å ende livet ditt og vil lære å slutte, synes jeg du skal prøve å holde isbiter i knyttnevene dine. Det gjør vondt og det gjør ikke skade på deg.

  Jeg vil veldig gjerne snakke mer med deg, så du kan stille meg spørsmål her eller be om brukernavnet mitt på et annet medium hvis du vil. Håper ting blir bedre for deg.

  For å svare på spørsmålet ditt er det normalt for noen, men det er allikevel ikke noe jeg vil at du skal fortsette med.