ForumSelvmordstanker og selvskading / Selvskading - Selvmordstanker - trenger hjelp!
 • Selvskading - Selvmordstanker - trenger hjelp!

  Startet av Anonym1*  6 måneder siden

  Hei, takk for at du leser dette, plis les alt og skriv en kommentar! Ja, som du sikkert har skjønt så sliter jeg med selvskading og depresjon. Jeg har liksom alltid sittet fast på det punktet, men nå føler jeg at det blir værre. Jeg får sånne type anfall hvor jeg sitter med farlige gjenstander og vurderer å drepe meg selv.. som om alt faller sammen.

  I tilleg til alt det så har jeg sluttet å spise på skolen.. Alle sier at jeg må spise, men jeg klarer det ikke.. Det er noe som stopper meg på en måte. Jeg er ikke fornøyd med vekta mi, og jeg er litt redd for å utvikle spiseforstyrrelser..

  Jeg har vurdert så mange ganger å ta mitt eget liv fordi det er så mange tanker som feks (du blir aldri bra nok).. håper noen skjønner og kan hjelpe:/

  Tørr ikke å si det til noen, læreren min fant det ut og sa det til mamma om kuttingen.. så de vet om det, eller de tror at alt er over..

  Pls hjelp!!

 • 2Anonym2 6 måneder siden #1

  Hei kjære deg, du MÅ aldri tvile på at handlingene du utgjør, kan skade noen for livet. Tenk deg hvis en gutt på skolen er villig til å ofre livet sitt for deg men du ikke vet det. Tenk om moren din planlegger noe helt fantastisk til deg uten at du vet det. Og på akkurat den dagen en av disse tingene skjer ligger du død på baderomsgulvet med entre paracetter eller en kniv i hånda. Jeg har også prøvd å ta livet mitt, men helt plutselig fikk jeg en melding der det stod: Du har bare et liv, så ta vare på det pene livet ditt. Enhver handling du gjør er et valg, og hvis ditt valg er å drepe deg selv så gjør du det hvis det er det beste for deg. Men tenk deg og, du har en familie som elsker deg, du har tak over hodet, du har råd til å leve i et fritt land, du har en seng og sove i, du har mat å få og jeg kunne ha kommet på en million andre ting. Så tenk deg litt om, har jeg det virkelig så ille?

 • Unicorn10 6 måneder siden #2

  Hei, jeg mener uansett hvor ille det er så burde man ikke ta livet sitt! Plis. Du burde snakke med noen du stoler på eller noen venner. Jeg har selv hatt en sånn tid, men heldigvis kom jeg meg gjennom det. Så prøv å gjør noe med det og pliss ikke ta livet ditt eller skad deg selv. Mvh Meg